Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dragon

Pages: [1] 2 3 ... 188
1
306 звучи добре. Може би и 310 от 90-те години.
Не мисля, че 604 някога е можел да вземе това разстояние за толкова време.

2
То и ватмана добре че се е усетил преди да стигне до спирката.

3
Аз миналата година реших да заведа малкия на деня на отворените врати на метрото на МС Витоша. Пълно отбиване на номера - питаш охраната и тя те пуска в контролната стая, където 2-ма души гледат тъпо компютри... Няма листовки, няма дори табелка, няма някой да те заведе и да ти обясни как работи метрото. Явно от началството им казват, че трябва да направят дни на отворените врати и да измислят нещо, а на тях толкова им е капацитета и желанието.

4
Това е тъжната действителност на маталитета в България. Колко е трудно да се поддържат поне чешмите работещи или пероните чисти? Просто все още е много малък процента на хората, които са слконни да жертват време, усилия и пари в полза на обществото. Всеки си гелда своята градина, а от чуждата, ако може, ще открадне.

5
Понеже не всички следим пловдивския раздел, може ли конкретни примери с проблемни мнения?

6
Ето статията доста по-пълна: http://sofia.dir.bg/news.php?id=26318665

Идеята е да се удължат влаковете идващи от направленията Мездра, Драгоман и Перник да стигат до Казичане. Така ще се получи удобен достъп за хората от тези райони до индустраилните зони около летището и Казичане.

7
Заради прецедателстването на ЕС догодина, няма как сега да понат да правят това кръгово, а положението на трасето е трагично и предполагам ззаради това почват ремонта.

8
Ясно си личи на снимката, че цимента е на линията на която е бордюра и не е в имота. Просто така им е било най-лесно там.

9
Проблемът е, че тия дето си ги искат, нито живеят там, нито минават от там с автомобил.

10
Да ловим ли бас че и магистрала да построят пак ще се трепат.
Но и ракета без пари да пуснат, пак ще си карат колите.

Повечето пътувания между Варна и Бургас са по работа, а тогава ти е нужна кола. С автобусите пътуват не повече от 200 човека на ден в посока. Трафика там е силен през лятото и то събота и неделя, когато идват хора от цялата стрна, но никой няма да иде с колата до Бургас или Варна и там да хване корабче. И никъде по света не го правят.

11
Инвестицията в закупуването на пътнически фериботи е доста по-голяма и изисква голям пътникопоток целогодишно. Отделно че е нужен и по-високоплатен персонал. А като времетраене пътуването Варна-Бургас би отнемало около 2,5 часа директно и към 3 ако спира на Несебър и Обзор примерно, което е съизмеримо с това с автобус (освен когато са най-големите задръствания). Просто няма как да му излезе сметакта на който и да е инвеститор. Дори директен бърз влак при сегашното състояние на трасето би го взимал за около 3:20 ч.

12
Проблемът е, и че на министерство на културата им е дадено правомощие да излизат с подобни становища, които не стъпват на нищо.

13
Ул. Мелник и ул. Пловдив. Изглежда достъпно за соло автобус предвид натовареността им.

14
Не мога да разбера ,защо се допуска от страна на модератора подобни просташки реклами да "пребивават" във форума...
Рекламите май са съобразени с предишни търсения на потребител, който ги вижда...
Абсолютно. Рекламите не са обвързани с форума или настройки от моя страна, а с търсенето и посещаваните страници от потребителя. Гугъл знае всичко :)
Повечето бразузъри имат "анонимни" опции, така че можеш да ги изпозлваш при посещаването на сайтове с неподходящо съдържание.

15
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 20.07.2017, 15:24:35 »
1 прекачване повече, но мисля, че би спестило време - 74 до Руски паметник, от там 1 или 2 в обратната посока до бул. Владимир Вазов (Билла) и от там 78. Като пуснат пак движението по Прага - само тб. 2 и след това 78.

16
Още повече, че не е било час пик, а и не е активен сезон.
Това е основен проблем при разписанията - не са адекватни спрямо часа и сезона. Не е нормално в моментите когато няма трафик и в час пик да се дават еднакви времена, просто защото някой не иска или не може да се напъне и да отчете тези фактори.

17
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 19.07.2017, 14:33:13 »
От Майчин дом до подлеза на НДК е 6-7 мин. пеша и от там тролей 1 или 2, така че ако нямаш проблеми с ходенето, това е най-бързо. Иначе хващаш трамвай 1 или 7 от Пенчо Славейков за 1 или 2 спирки и се прекачваш пак на тролея.

18
Трамвайна инфраструктура / Re: KKM
« on: 27.06.2017, 15:36:00 »
Вероятно е сменен след скъсването на проводника и пожара.

19
На нас такива неща не ни трябват, ние си редим павета :)

20
А някой знае ли защо вече няколко седмици къртицата си е все там?

Pages: [1] 2 3 ... 188