Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dragon

Pages: [1] 2 3 ... 188
1
Инвестицията в закупуването на пътнически фериботи е доста по-голяма и изисква голям пътникопоток целогодишно. Отделно че е нужен и по-високоплатен персонал. А като времетраене пътуването Варна-Бургас би отнемало около 2,5 часа директно и към 3 ако спира на Несебър и Обзор примерно, което е съизмеримо с това с автобус (освен когато са най-големите задръствания). Просто няма как да му излезе сметакта на който и да е инвеститор. Дори директен бърз влак при сегашното състояние на трасето би го взимал за около 3:20 ч.

2
Проблемът е, и че на министерство на културата им е дадено правомощие да излизат с подобни становища, които не стъпват на нищо.

3
Ул. Мелник и ул. Пловдив. Изглежда достъпно за соло автобус предвид натовареността им.

4
Не мога да разбера ,защо се допуска от страна на модератора подобни просташки реклами да "пребивават" във форума...
Рекламите май са съобразени с предишни търсения на потребител, който ги вижда...
Абсолютно. Рекламите не са обвързани с форума или настройки от моя страна, а с търсенето и посещаваните страници от потребителя. Гугъл знае всичко :)
Повечето бразузъри имат "анонимни" опции, така че можеш да ги изпозлваш при посещаването на сайтове с неподходящо съдържание.

5
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 20.07.2017, 15:24:35 »
1 прекачване повече, но мисля, че би спестило време - 74 до Руски паметник, от там 1 или 2 в обратната посока до бул. Владимир Вазов (Билла) и от там 78. Като пуснат пак движението по Прага - само тб. 2 и след това 78.

6
Още повече, че не е било час пик, а и не е активен сезон.
Това е основен проблем при разписанията - не са адекватни спрямо часа и сезона. Не е нормално в моментите когато няма трафик и в час пик да се дават еднакви времена, просто защото някой не иска или не може да се напъне и да отчете тези фактори.

7
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 19.07.2017, 14:33:13 »
От Майчин дом до подлеза на НДК е 6-7 мин. пеша и от там тролей 1 или 2, така че ако нямаш проблеми с ходенето, това е най-бързо. Иначе хващаш трамвай 1 или 7 от Пенчо Славейков за 1 или 2 спирки и се прекачваш пак на тролея.

8
Трамвайна инфраструктура / Re: KKM
« on: 27.06.2017, 15:36:00 »
Вероятно е сменен след скъсването на проводника и пожара.

9
На нас такива неща не ни трябват, ние си редим павета :)

10
А някой знае ли защо вече няколко седмици къртицата си е все там?

11
Ами прегледах назад докладите за мнени на ooleg и странно, но не видях други оплаквания освен твои. Не видях и някакъв съществен проблем с мненията - повечето са в духа на темата или с някакво малко отклонение, но не предизвикващи голямо количество спам или пък някакви спорове. Лично аз не намерих причина за накзания или триене на мнения.

Явно имаш нещо лично към него, но нека това остане извън форума, защото там му е мястото.

12
Обществена тайна е и че доста от останлите към момента павирани улици са такива, защото е трябвало при необходимост да могат да стигнат танковете от Горна баня до центъра.

13

Какво трябва да стане, че да се вземат някакви мерки?
Трябва да докладвате съответните мнения.

14
Станала е някаква стабилна катастрфа в тунела на НДК в посока петте кьошета. Имаше спрял икарус по 9, а зад него лека кола залепена за стената и доста помляна. Може би тролея се е изнесъл на завоя и шофьора на колата е решил да го изправари отдясно, но не открих никаква информация в нета.

15
Модераторът е сменен. Да му е честито :)

16
Време е за балотаж. Анкетата е нулирана и е активна 1 ден.

17
Разни / Re: Мобилните оператори
« on: 11.04.2017, 16:42:32 »
Аз минах от Мтел на Виваком, защото имаха доста по-добра оферта и интернета им е по-стабилен и на повече места. Но ако някой преподписва на Мтел, може да има предвид че ако си поиска идивидуална оферта като лоялен клиент, му предлагат която тарифа си избере с 50% отстъпка. Въпросът е, че това няма да ви го предложат в никой магазин защото нямат право. Трябва изрично да си го поискате на *88 или пък в магазин да кажете, че искате да си прекратите договора и тогава ви дават да говорите по телефона с някой от отдела им за лоялни клиенти, който предлага офертата.

18
И при мен няма проблеми.

19
В момента явно е затворено на Яворов в посока ТВ кула и 120 и 413 минават през Орлов мост и после по Драган Цанков. Предполагам че изтеглят запалилият се сутринта автокран.

20
Не знам защо до сега жителите около спирка кв. Киноцентър на околовръстното не са успяли да си издействат една пасарелка, каквато си спомням че беше обещавана и межу Драгалевци и Симеоново, защото там пресичнето си е изключително екстремно и не един човек е бил блъскан.

Pages: [1] 2 3 ... 188