Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dragon

Pages: [1] 2 3 ... 196
1
Би ли обяснил тогава за кого се отнася?

2
Quote
Коментарът "Re: Снимки (трамваи)" от mgt е докладван от Iskar в раздел, в който си модератор:

Темата: http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=8643.msg100178814#msg100178814
Раздел за модерация: http://forum.gtsofia.info/index.php?action=moderate;area=reports;report=2008

Докладващият е направил следния коментар:
Защо изтрихте мнението, в което човека пита що за безобрази е превозно средство с ел. табели(и то не толкоз проблемни) да кара с пластмасов боклук?! Май нещо някому неудобно питане?! Нещастници!

Изключително е нагло да казваш "отношението ти към мен е тенденциозно, неправомерно и обидно". Няма двоен стандарт. Който и да ни нарече "нещастници" ще получи същото наказание, и вероятно който и друг от форума да е модератор, включително и ти, ще накаже човека, който изръси подобно нещо.
Друг е въпроса, че mgt въобще не пита това, което ти явно четеш между редовете, не се оплаква, че мнението е било изтрито, а и както се разбра и от модератора на темата за снимките си има съвсем неконспиративно обяснение. За сметка на това ти веднага нападна екипа, че се държи тенднциозно, въпреки че търпим грубите ти изказвания от доста време без санкции.

3
Iskar, това е наистина последното ми предупреждение към теб. Пиши си какво си направил по табелите и не занимавай целия форум със заговорите, които са само в твоята глава.
Накзанието от вчера ти го наложих аз и наистина не беше справедливо, но спрямо екипа на форума и другите потребители, защото след всички обиди заслужаваше да е по-голямо. И преди не търпяхме това твое поведение, и сега няма да го търпим. Ако не ти харесва форума, си свободен да спреш да го посещаваш, но ако го правиш, ще спазваш правилата и поведението които са приети тук!
Следващо изказване, съдържащо обиди, квалификации или споменаване на заговори ще доведе до нови санкции. Ако отговориш на написаното от мен тук, предполагам, че ще се съдържа едно от гореописаните, за това ако искаш да продължаваш да си член на форума ти препоръчвам да запазиш мълчание и да започнеш да се държиш като част от обществото, което е този форум, а не като борец за свобода на словото.

4
Вашето мнение / Re: До участниците
« on: 23.04.2018, 11:22:00 »
Инсталиран е модул "mentions", с който в мненията можете да спменавате хора с @ пред името. Ако съответния човек е разрешил в профила си да получава известия по пощата, ще получи такова щом бъде споменат някъде.

5
И цялата тая дъднания заради щенията на едни болни които решиха,че Витоша трябва да стане само пешеходна. Само да ви припомня,че грозните цветарници и кафенетата заемат повече от габарита на трамваите.
Трябваше по Прага и Пенчо Славейков да прокарат линии - в средата и да се приключи тази драма. Сами видяхте,че при хубаво изпълнено трасе няма вибрации.
Само че цветарник или заведение не може да те прегази. Виждал ли си колко народ има по Витошка да се разхожда?

6
Знае ли се до къде стигна къртицата?

7
Вчера се загледах в гората между Пионер и Вапцаров, отляво в посока центъра. Има огромно количество повалени дървета, доста от тях са клюмнали и са се подпрели на други. При поредния силен вятър ще потрошат и здравите си съседи. Мисля, че горската част на Борисовата градина не е биосферен резерват и трябва да се поддържа поне в приличен вид, ако не да направят читави и осветени алеи.
Абсолютно цялата е така - може би 20% от гората представлява паднали, наклонени или изсхнали дървета.

8
Носталгична тема
Мъчи ли ви носталгия по нещо? Детство, вкуснотии, музика, първа любов, абе всичко което може да предизвика носталгия. Транспорт също. Та по какво изпитвате носталгия?
Ехоооооооо, защо изтрихте темата ми без каквито и да било обяснения? Ако нещо не е наред, променете името й или я модерирайте, но не трийте! Ако продължавате в същия дух ще помисля два пъти дали изобщо си заслужава да влизам в този форум.

Ако ще пускаш такива теми (цитираната горе), наистина си помисли дали си заслужава да влизаш във форума. Темата е меко казано безумна и мястото ѝ е в някой тийн форум.
Получаваш и 20% наказание, за това че освен че пусна абсолютно невписваща се във форума тема, после реши да ни занимаваш всички и да нападаш модератора за това че е била изтрита, а триенето е било напълно основателно и според правилата.

П.П. в момента гласовете в анкетата са 46:1 за това да не бъде отстранен RADOCVET!

9
Вашето мнение / Re: Сайт GTSofia
« on: 02.04.2018, 12:21:47 »
Нямам време да го поддръжам, а има да се работи доста по него. Има желаещи от форума да го поддържат, но все не намирам време да го огледам и да им дам права.

11
Там м/у 8 и 20ч. трябва винаги да има сигнал за трамваите, защото са много на често и няма особен смисъл от датчика. Така е направено на Бъкстон по мои наблюдения.

12
1515 на 73

13
Най-вероятно някои ще са български, някои - не. Мисля, че някъде пишеше кои линии ще се обслужват от български.

14
От българските железници не може да се купи онлайн, а само на гарите - София, Благоевград, а може би и Сандански и Перник, както и в бюрата в София в подлеза на НДК и на ул. Гурко. Един цял билет е. Гръцките железници може и да продават онлайн, но не съм запознат.

15
Машинист в метрото на влак А27.

16
Удължаването на 5 е хубаво нещо, макар че са го нарисували да мине напряко през Окръжна болница (което показва колко са в час с транспорта), няма лошо и в тролей покрай басайна Спартак, но не за сметка на трамвая. От другите трасета смисъл просто няма.
И като цяло тук са си измисляли някакви неща, без ясна идея с какво това ще помогне на транспорта и ще го направи по-удобен за хората. Нови линии в задръстванията няма да са в полза на никого. Автономните трасета и бус лентите са посоката в която трябва да се вложат много повече усилия.

17
И аз съм усещал да духа топло отгоре през зимата.

18
Наистина е много зле - колите карат едвам, почистен е само бул. България и още няколко освновни към центъра от това което видях. Явно масово вече са или с летните гуми, или с галоши, защото въпреки леда, не е толкова непроходимо, че да се кара с 20 и да не може да се тръгне. Снегорини почти не видях.

19
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: 21.03.2018, 11:14:12 »
Графичната част с линиите за електробуси и планираните бус ленти...
А има ли критерии, по които са ги избирали тези линии, или са затваряли очите и където посочат?

20
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: 20.03.2018, 15:47:09 »
От тези линии, само по 84 и 65 има някакъв смисъл от електрически автобуси. Другите са крайградски и въобще не оказват влияние на въздуха. Най-логични линии са такива като 9, 72, 74, 260, 604 и др., които минават по натоварени пътища със задръствания и населени по целия маршрут. Не може да излизат постоянно като най-замърсени места Павлово, Орлов мост и т.н., а ти да пускаш елетрически автобуси за подобряване на атмосферния въздух по селските линии.

Pages: [1] 2 3 ... 196