Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dragon

Pages: [1] 2 3 ... 188
1
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 20.07.2017, 15:24:35 »
1 прекачване повече, но мисля, че би спестило време - 74 до Руски паметник, от там 1 или 2 в обратната посока до бул. Владимир Вазов (Билла) и от там 78. Като пуснат пак движението по Прага - само тб. 2 и след това 78.

2
Още повече, че не е било час пик, а и не е активен сезон.
Това е основен проблем при разписанията - не са адекватни спрямо часа и сезона. Не е нормално в моментите когато няма трафик и в час пик да се дават еднакви времена, просто защото някой не иска или не може да се напъне и да отчете тези фактори.

3
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 19.07.2017, 14:33:13 »
От Майчин дом до подлеза на НДК е 6-7 мин. пеша и от там тролей 1 или 2, така че ако нямаш проблеми с ходенето, това е най-бързо. Иначе хващаш трамвай 1 или 7 от Пенчо Славейков за 1 или 2 спирки и се прекачваш пак на тролея.

4
Трамвайна инфраструктура / Re: KKM
« on: 27.06.2017, 15:36:00 »
Вероятно е сменен след скъсването на проводника и пожара.

5
На нас такива неща не ни трябват, ние си редим павета :)

6
А някой знае ли защо вече няколко седмици къртицата си е все там?

7
Ами прегледах назад докладите за мнени на ooleg и странно, но не видях други оплаквания освен твои. Не видях и някакъв съществен проблем с мненията - повечето са в духа на темата или с някакво малко отклонение, но не предизвикващи голямо количество спам или пък някакви спорове. Лично аз не намерих причина за накзания или триене на мнения.

Явно имаш нещо лично към него, но нека това остане извън форума, защото там му е мястото.

8
Обществена тайна е и че доста от останлите към момента павирани улици са такива, защото е трябвало при необходимост да могат да стигнат танковете от Горна баня до центъра.

9

Какво трябва да стане, че да се вземат някакви мерки?
Трябва да докладвате съответните мнения.

10
Станала е някаква стабилна катастрфа в тунела на НДК в посока петте кьошета. Имаше спрял икарус по 9, а зад него лека кола залепена за стената и доста помляна. Може би тролея се е изнесъл на завоя и шофьора на колата е решил да го изправари отдясно, но не открих никаква информация в нета.

11
Модераторът е сменен. Да му е честито :)

12
Време е за балотаж. Анкетата е нулирана и е активна 1 ден.

13
Разни / Re: Мобилните оператори
« on: 11.04.2017, 16:42:32 »
Аз минах от Мтел на Виваком, защото имаха доста по-добра оферта и интернета им е по-стабилен и на повече места. Но ако някой преподписва на Мтел, може да има предвид че ако си поиска идивидуална оферта като лоялен клиент, му предлагат която тарифа си избере с 50% отстъпка. Въпросът е, че това няма да ви го предложат в никой магазин защото нямат право. Трябва изрично да си го поискате на *88 или пък в магазин да кажете, че искате да си прекратите договора и тогава ви дават да говорите по телефона с някой от отдела им за лоялни клиенти, който предлага офертата.

14
И при мен няма проблеми.

15
В момента явно е затворено на Яворов в посока ТВ кула и 120 и 413 минават през Орлов мост и после по Драган Цанков. Предполагам че изтеглят запалилият се сутринта автокран.

16
Не знам защо до сега жителите около спирка кв. Киноцентър на околовръстното не са успяли да си издействат една пасарелка, каквато си спомням че беше обещавана и межу Драгалевци и Симеоново, защото там пресичнето си е изключително екстремно и не един човек е бил блъскан.

17
Ще споделя едно почти реализирано ПТП. Преди няколко дни на едно от кръстовищата с най-тежки ПТП-та с коли на ГТ попаднах на ситуация, която е напълно възможно да се е случила и при някоя от катастрофите - трамвай по 10 (2045 ми се върти в главата, ама не съм сигурен) чакаше на светофара посока Попа. В момента когато на колите по канала им светна червено, водачът скочи на звънеца и трамваят тръгна с пълна тяга, а автосцепката премина на 30 см. от завиваща надясно кола, която още не се беше изтеглила. Освен, че трамваят тръгна на забранителен сигнал, защото има време което се оставя след светването на червено на другите за изтеглянето на колите, но и ватманът нямаше как види какво показва, понеже беше спрял на 2м. след светофара, е абсолютно безумно да тръгнеш така когато има други превозни средства пред теб независимо от светофарите или всякакви други условия. Ако колата се беше забавила със секунда заради пешеходец или някаква друга прична, щеше да бъде нанизана на автосцепката. Недупостимо е професинални водачи возещи пътници в многотонна машина да действат толкова безотговорно.

18
Въпроси / Re: Как да стигна до ... ?
« on: 16.03.2017, 10:04:49 »
Може и 111 до МС Люлин и от там метрото, но с маршрутка е най-лесно и бързо.

19
Изтрити теми / Re: "Дискусия" 18+
« on: 21.02.2017, 10:39:05 »
Както беше написано по-назад, спрете да се обсъждате един друг в тази тема. Тя не е за това. Направете си тема в бургаския раздел или изпозлвайте някакъв чат, а мненията докалдвате с "Информирай модератор".

Последващи постове в тази насока ще бъдат трити, а авторите им ще получават предупреждения.

20
Скритата камера е едно, а когато снимния е известен за това - друго. Във всяка банка, по-голям магазин и други подобни има камери, които снимат както клиентите, така и касиерите за да няма злоупотреби. Сложиха такива дори на полицейските коли. Не виждам какъв е проблема, при положение че ватманите така или иначе всички ги гледат постоянно отвсякъде. Доказано камерите значително намаляват злоупотребите, а който иска да прави неща, които явно не за пред камера, да си намери подходяща работа.

Pages: [1] 2 3 ... 188