Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hitar_potter

Pages: [1] 2 3 ... 93
1
поинтересувайте се как се постигат тези емисии за Евро 6 и ще видите, че при еднакви други условия такъв автобус ще харчи повече от по-неекологичен такъв.

2
До RADOCVET
Твой пост:
Aко аз се из*кам в някой автобус ла*ното става ли собственост на СА или си остава мое?


табелата следва да се изхвърли. Ако СА изработи същата като твоята, то тя има законно право да пътува в автобуса. По-прямо не мога да ти го кажа.

Визира се табела изработена от мен.

Хайде обясни каква е разликата между табела изработена от СА, от мен или от някой друг, след като тя не противоречи на стандарта, който прилага ЦГМ. Табелата не е шарена, така, че би трябвало да сте мирясали всичките.
Аз съм направил над 20 различни вида табели, ти отричаш всичките именно защото съм ги изработил аз.
Последният ми вариант е предложен от Съюза на Слепите и е внесен за официалното му утвърждаване от ЦГМ. Та ако отричаш тяхното желание?
А силното ти надменно отношение към мен се доказа с факта, че не ми отговори на ЛС с конкретен въпрос.
Отделно кампанията ти срещу мен е доказана и от това, изобщо не триеше всякакви обидни постове срещу мен, най-много да заличиш някоя думичка в тях.
Емо, приеми, че никой не харесва табелите ти. И не защото ти си ги правил, а защото са ламинирани листа А4, разположени на произволни места по превозните средства. И все пак това не означава, че всички те мразят.

3
Автобуси / Re: Solaris Urbino IV Hybrid (1640)
« on: 29.07.2018, 10:20:02 »
При хибридите обикновено има скоростни кутии. На повечето зарядът на батерията не е особено голям, затова си имат и директно задвижване от ДВГ.
При този не изглежда да е така. Като му „свърши батерията“, включва двигателя и той работи на сравнително постоянни обороти.

4
Автобуси / Re: Solaris Urbino IV Hybrid (1640)
« on: 28.07.2018, 23:43:55 »
Ако беше автоматик, щеше да се чува смяна на скоростите.

5
Велосипедите са да се карат , а не да се возят по автобусите !  :crazy:
Те и ските са за каране, ама в общия случай без лифт си загубен...

6
Би могло да се направи така, ще QR кодът да се променя през определено време. По-удобно ще е да е с приложение, защото е необходимо да имаш връзка с интернет по време на проверка. Ако кодът не е един и същ през целия ден, ще стане доста по-трудно да се мами системата.

7
Трябва да се поставят специални брайлови дисплеи за хората, които напълно не могат да виждат. Също така смятам, че е редно да се помисли и за хората с дислексия и да не се допуска да има линии с еднакви цифри в числото (примерно 76 и 67, 102 и 120 и тн).

8
Ако вземем линиите да са средно по 20 км, сумарните приходи от билетите са 1.23 лв / км средно.
При върховото натоварване е било 2.25 лв / км.

9
Защо обявяват обществени поръчки за автобуси, като има монтьори?

10
Разни / Re: Проблеми с компютрите
« on: 19.05.2018, 22:51:43 »
SSD в този клас може да има само при лаптопи тип нетбук.

11
Автобуси / Re: BMC Belde 220/250-SLF
« on: 15.05.2018, 13:03:44 »
2739 е преобразен с нова тапицерия  :fan:

Е чак преобразен... Все така му се разпадат каросерията и окачването, пък и все така си вие, просто има нова тапицерия на седалките и май сменен балатум на пода...  :)
току-що се возих. Целите седалки са сменени, обаче вие пронизително и яко тропа...

12
Изтрити теми / Re: Мнение за форума
« on: 10.05.2018, 09:05:51 »
Що не отидеш да цвъкаш в коментарите под статиите на dnes.bg?

13
Автоматът не е нужно да приема хартийки и монети. Няма да се вандализират тъй като няма да се събират пари в тях. Достатъчно е да има четец за карти и всеки с карта ще може да си купува какъвто и да е билет. Време е да влезем в 21в.
А тези без карта?
Време е да влезем в 21 век и да приемаме само биткойни  :devil:

14
$h@IdEr въобще не липсва във форума. Предлагам ако някой е решил да приеме неговата роля, да се откаже. Меко казано не е добър модел за подражание.

15
Трамваи / Re: Дюваг
« on: 04.05.2018, 20:16:05 »
В духа на предишното мнение, се чудя какво ще стане с краставиците..

16
Не съм видял тук да е обсъждано, но къщичката на Вишнева изглежда готова (поне отвън  :D). Много хубаво изглежда, браво  :fan:
Дано ремонтът и да е качествен.

П.П. Извинявам се за калпавата снимка, от трамвая я щракнах и не се получи особено добре..

17
Ако наистина е вярно, че тези автобуси понякога спонтанно губят спиране, не знам какво би направил ти, влизайки в спирка зад друг автобус.

18
Ама те все още ли не са решили проблема с билетите?! О.о

19
За да сме стриктни, както са и колегите застъпващи униформите, в този случай няма нищо недобросъвестно, защото спирката е за чакащи, а не за тичащи. А ако шофьорът е бил с униформа, качеството на обслужване е спазено и е си е възпитан.
Затискането на пътници е много качествено обслужване, евала.

20
Абсолютно аматьорско е да свършат билетите за нощния транспорт. А фактът, че обсъждаме този „проблем“ и предлагаме „решения“ е просто безумен.

Pages: [1] 2 3 ... 93