Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mihailo

Pages: [1] 2 3 ... 229
1
Каква точно се дублира по този начин? Вместо да се таралянкат 3 линии по цялото протежение на Ботев и 2 по цялото протежение на Мария Луиза, спокойно може 7 да се пусне по Мария Луиза, а 12 да се върне по класическия си маршрут.

2
Нито една стрелка в София не е била със стрелочен пост. За пореден път в този форум те призоваваме да спреш да ръсиш простотии на килограм!

3
Напиши "Евгени Минчев трамвай" в www.google.bg Също така погледни снимките на трамвай 89.

4
Ако можеше и хубави крушки да се купуват, че половината трамваи окьоравяват през ден...

5
Възраждане изобщо не става за крайна спирка на редовна трамвайна линия. Стрелката от Ботев наляво към Абонаментни карти е ръчна и мястото е доста опасно за слизане и превключване постоянно на посоката.
Стрелката е автоматична, дори окабеляването стои. Само трябва да й се сложи карантията.

6
900 лева за управление на проскубана метла единствено, ми се струва прекалено много. И то при положение, че го правят през пръсти. Не съществуват припарати, рядко се ползва вода, камо ли топла. Прозорци и седалки не се мият.

7
Явно освен изредените от Метан две места, БПЦ също приспада към групата даващи наготово. Което, сравнено с останалите две места, достатъчно ясно дава обяснение за поведението на въпросния. Амин!

8
Най-лошото е, че тези датчици не сработват като хората и в действителност представляват същото като пешеходните бутони - пречат.

9
При изключена зелена линия, при потегляне вратите сами се затварят.

11
Въпросът е, че остават 4 излишни краставици - тм8+тм11 са 24 коли. А много възможности за другаде няма - тм1 и тм6 не могат както се каза по-горе, тм10 не искат, остава по тм5 и тм7. Или 4 броя да киснат в депото неизползвани.
А предвиди ли, че трябва да останат мотриси за подмяна? Вчера следобяд бяха сменени 3 краставици за 1 час. Според мен са доста подходящи за 11ка - има обособени участъци, където да си развиват потенциала от към скорост, само по Илиянци е трагично трасето и се чупят предимно там.
Плюс, че един е трайно оставен на трупчета и на линия едва ли ще излезе в следващата година, ако въобще някога езлезе.

12
Тролейбуси / Re: Ikarus 280T
« on: 04.05.2018, 14:17:05 »
Въобще не е за бисерите. Въпросната база Левски е място, в коета се наливат кофи с пари и следва от там да излизат превозни средства във вид, поне като този от горната снимка, а не влизащи на самоход и излизащи посредством чужда сила, а след това всички агрегати да трябва да се речонтират повторно във гаражни условия.

13
И прозорчето отстрани не са възстановили...

14
Трамваи / Re: Schindler Waggon AG Be 4/6 (659-686)
« on: 24.04.2018, 00:22:15 »
Скапан редуктор е най-вероятният отговор. :rolleyes:

15
В случая не става дума за съдене по външния вид, а за култура на обслужване. И в тази култура на обслужване влиза и униформата. Тук проблемът идва от страна на работодателя, който е длъжен да предостави достатъчно здрава, добре изглеждащя униформа, която трябва да бъде достатъчно удобна за работа и от достатъчно удобни материе, както и в достатъчно комплекти, за да може работниците, в случая водачите, да ги сменят ежедневно.
В случая, смея да твърдя, че наистина става дума за примитивността на българина, но изразяваща се не в това да съди по външния вид, а да роптае срещу нещо, което му е наложено като черта на професията, просто защота не е неговото.

16
Градската среда се нарушава с това, че и пешеходното движение, и това на МГТ се вкарва под земята, а отгоре остават автомобили. Освен това, една такава рампа на бул. Витоша ще бъде още едно препятствие за пешеходците. А и насред централна градска част да стои такова бетонно съоръжение е неестетическо.

17
Ти си някакъв явен садист, че да ти хрумне премахването на кола от 7ма линия. Сутрин и следобед в пиковите часове и сега е ад, камо ли ако се махне още една кола.

18
В този си вид въобще 6 е несвойствена между Пета Градска и Иван Вазов. Дублажа с 1 е безумен и нефункционален. От там се коренят и голяма част от проблемите. И не само за тази линия важи това.

19
Защо не пробваш с търсене в нета, с тъсачката във форума, с постоянно разпитване в неправилните теми само ще бъдеш изгонен. Заяжданията само ще ускорят процеса.

20
Изскочила от жегата релса. 2401 е на Журналист в момента, явно нещо е станало и на Съдебната.

Pages: [1] 2 3 ... 229