Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mihailo

Pages: [1] 2 3 ... 230
1
Аз имам един въпрос-предложение. Защо не вземем да затворим тази страхотна тема за табелите, която няколко човека използват да си показват броя на диагнозите? :) Така сякаш форумът ще има малък шанс да стане по-спокоен. Де да можехме да закрием и някой и друг профил... :rolleyes:

2
Снимки / Re: Снимки (автобуси)
« on: 13.06.2018, 04:19:30 »
Oпа :angel: :peace:

3
Въпроси / Re: Въпроси и отговори
« on: 02.06.2018, 00:13:21 »
А кому е нужно това, след като учащите нака или иначе се ползват с отстъпка в театрите?

4
4111 преди около по-малко от час дойде на Румънското посолство със доволно задържала спирачка на втора талига. Ватманът се чудеше как се откопчава спирачка, след като опита манипулацията на първа талига. Малко след това си потегли, доопушвайки около себе си. На гара Подуяне вече доволно се виеше пушек.

5
До съвсем скоро стрелката за 22 на Красна поляна, както и тази за кръга на Никола Петков работеха. Сега не знам как е, най-вероятно продължават да работят. ;) Задвижването не е по-различно от на останалите стрелки, просто има изградена индикация за посоката.

6
Трамваи / Re: Т6М-400(София-100)
« on: 27.05.2018, 21:42:04 »
Глупости, глупости, ... глупости... Имате пред себе си форум на 13 години, пълен с информяция. Четете, хора, четете...

7
Каква точно се дублира по този начин? Вместо да се таралянкат 3 линии по цялото протежение на Ботев и 2 по цялото протежение на Мария Луиза, спокойно може 7 да се пусне по Мария Луиза, а 12 да се върне по класическия си маршрут.

8
Нито една стрелка в София не е била със стрелочен пост. За пореден път в този форум те призоваваме да спреш да ръсиш простотии на килограм!

9
Напиши "Евгени Минчев трамвай" в www.google.bg Също така погледни снимките на трамвай 89.

10
Ако можеше и хубави крушки да се купуват, че половината трамваи окьоравяват през ден...

11
Възраждане изобщо не става за крайна спирка на редовна трамвайна линия. Стрелката от Ботев наляво към Абонаментни карти е ръчна и мястото е доста опасно за слизане и превключване постоянно на посоката.
Стрелката е автоматична, дори окабеляването стои. Само трябва да й се сложи карантията.

12
900 лева за управление на проскубана метла единствено, ми се струва прекалено много. И то при положение, че го правят през пръсти. Не съществуват припарати, рядко се ползва вода, камо ли топла. Прозорци и седалки не се мият.

13
Явно освен изредените от Метан две места, БПЦ също приспада към групата даващи наготово. Което, сравнено с останалите две места, достатъчно ясно дава обяснение за поведението на въпросния. Амин!

14
Най-лошото е, че тези датчици не сработват като хората и в действителност представляват същото като пешеходните бутони - пречат.

15
При изключена зелена линия, при потегляне вратите сами се затварят.

17
Въпросът е, че остават 4 излишни краставици - тм8+тм11 са 24 коли. А много възможности за другаде няма - тм1 и тм6 не могат както се каза по-горе, тм10 не искат, остава по тм5 и тм7. Или 4 броя да киснат в депото неизползвани.
А предвиди ли, че трябва да останат мотриси за подмяна? Вчера следобяд бяха сменени 3 краставици за 1 час. Според мен са доста подходящи за 11ка - има обособени участъци, където да си развиват потенциала от към скорост, само по Илиянци е трагично трасето и се чупят предимно там.
Плюс, че един е трайно оставен на трупчета и на линия едва ли ще излезе в следващата година, ако въобще някога езлезе.

18
Тролейбуси / Re: Ikarus 280T
« on: 04.05.2018, 14:17:05 »
Въобще не е за бисерите. Въпросната база Левски е място, в коета се наливат кофи с пари и следва от там да излизат превозни средства във вид, поне като този от горната снимка, а не влизащи на самоход и излизащи посредством чужда сила, а след това всички агрегати да трябва да се речонтират повторно във гаражни условия.

19
И прозорчето отстрани не са възстановили...

20
Трамваи / Re: Schindler Waggon AG Be 4/6 (659-686)
« on: 24.04.2018, 00:22:15 »
Скапан редуктор е най-вероятният отговор. :rolleyes:

Pages: [1] 2 3 ... 230