Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mitakis

Pages: [1] 2 3 ... 171
1
От 19.05 (събота) линия 21/22 ще бъде с нова крайна спирка - Централна гара. Предполагам ще минава по Козлодуй, вместо през Сточна гара и Лъвов мост.
BTW в системата на ЦГМ вече се води само като 22.

2
Разни / Re: Проблеми с компютрите
« on: 17.05.2018, 20:44:51 »
Проблемът основно идва от стария хард, а Уин10 няма смисъл да инсталира, ако не сложи SSD диск. С SSD и малко RAM, ще литне.

3
1166 ще е извън строя известно време

4
Защото имаше маратон. Царя, Орлов мост и канала от там до Гурко бяха затворени.

5
1604 - 1/6

6
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 305(G)/Heuliez
« on: 11.05.2018, 13:19:39 »
В Дружба всичко е със свалени номера, има поразграбени фарове, със сигурност и други липси.

7
fafan може и да не знае, но преди билетът, продаван от водача в София, беше по-скъп. Тази практика я има и в други страни, за да не се разсейват водачите с търговия на билети.

8
2914 79
В Малата пак са врътнали новите манове по други линии заради предстоящия мач тази вечер.

9
Точно казано. Затова водачите могат да вземат кеш,  автоматите да бъдат само с карти.

10
Стига, стига. Не се хабете. Явно е че момчето не (иска да) вижда вината в себе си.

11
Разни / Re: Моделизъм
« on: 08.05.2018, 23:25:00 »
Красотата от горния пост, както и други прекрасни и разнообразни макети (и ретро табели) на Модели ГТ, може да видите на изложба от днес до 22 май в Gifted Sofia, ул. Денкоглу 24, галерията е на подземния етаж.

12
Никой за нищо в този свят не ти е длъжен, както и ти не си длъжен никому. Имал е колегата защо да ти вдигне процентите, не е длъжен да се обяснява. Искаш име, за да го вплетеш в световната конспирация срещу теб, както гледам си направил с няколко потребителя, ваши, наши, трети, пети лица, в не една тема.
Моля те, пренасочи енергията от съчиняване на филмови сценарии например към работата си, защото виждам че ти се отдава и има добри резултати. Лека вечер и със здраве :).

13
1110 77
1141 83

15
До "Трансенерго и релсов път", в дъното на снимката.

16
На 2057 вече тотално ли му отказа предната табела или няма кой да я настрой?

Мога да ти отговоря много изчерпателно, но форумната политика не позволява да псувам, за това ще ти обясня на лични за комичната ситуация с електронните табели в електрото  :help: :help: :help:
Това отваря въпрос - защо целия МГТ не се поддържа от ИБИС екипа, ами има авто/електро разделения?

17
@Iskar, след като си написал че ще отговориш на ЛС, каква информация носят постовете? Колегата от снимковия раздел затова ги е премахнал. Тъй като смятам това за прибързано, ги преместих в табелковата тема.
И, амиго, дръж се по-възпитано, не ти отива на годините тоя пуберски език и държание.

18
Разбира се, че е по-добре. Просто от ЦГМ не могат да прекарат автобус, там където досега не е минавал. По Видински е зелена зона и двупосочно не биха могли да се разминават автобуси, но в посока центъра би могло да се експериментира. Дано се усетят да опитат от общината.

19
Хайде бе, губели. В МАН дали знаят за това. Като има такъв "проблем" (при все че той се корени в магарията на задкормилното устройство) да спазват по-голяма дистанция.
Пропуснал си, писано е преди време за проблеми със спирачната им система че за миг не сработва и сменяват спирачния педал, после системата се обучава в МАН.

Pages: [1] 2 3 ... 171