Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Но тази 1 кола, останала на Сточна гара, може да се включи ведната при отваряне на паметника и да събере част от тълпата по спирките. В противен случай се рискува да има доста голям интервал до пристигането на следващата кола.
Ако е само за ТБ11, си прав. Но ако имаше коли по ТБ1/2 между Сточна гара и Левски/Хаджито, те биха могли да се включат директно по маршрутите си след края на церемонията.
2
3609 - 84 и 1627 - 11 със свалени токоснематели стоят на спирката на Полиграфическия комбинат посока Плиска с две линейни коли. Не видях да има щети

1627 е със счупено челно стъкло. Иначе според репортажа от снощи почупеният МАН е 2024
3
Актуална информация / Re: ПТП и инциденти
« Last post by Ivo on Today at 09:18:29 »
Има клипче във фейсбук от преди 5 минути - 6 патрулки са обградили нов МАН на Никола Вапцаров. Не знам какво е станало, но според мене е сериозно.

Който е в тази група може да го види:
https://www.facebook.com/groups/514535902067565/permalink/848223845365434/

Хванах замалко репортаж по телевизията-май някаква пишлигарска история. Пътували си фенове на един отбор, на една спирка чакат фенове н друг отбор. Другите започват да се качват а тези вътре не ги пускат и става скандал, и счупват едно стъкло. Пътниците и шофьора задържат феновете вътре заради счупеното стъкло и викат полиция, която обгражда рейса и прибират феновете в районното. Това разбрах аз от репортажа.


"фенове" трябва да е в кавички, хора които създават такива скандали и рушат не мога да ги нарека фенове. Уж отиват да се забавляват и да гледат мач, не да рушат и да правят такива детски истории.
4
3609 - 84 и 1627 - 11 със свалени токоснематели стоят на спирката на Полиграфическия комбинат посока Плиска с две линейни коли. Не видях да има щети
5
Снимки / Re: Снимки (автобуси)
« Last post by AGENT 006 on Today at 07:33:19 »
Впечатляващо, заличили са старите им номера.
6
Снимки / Re: Снимки (тролейбуси)
« Last post by GANZ on Today at 02:05:04 »
Много поздрави от ветерана 2123, който изкара неделната 9/2.33 години вярна служба!
7
Каквото направиха бившите транспортни специалисти и архитекти, вече не може да се поправи. Явно всички обещания, които управляващите периодично пускаха чрез медиите, са лъжа. Това на фона на подписката, която Спаси София събираха (но и аз не съм съгласен с някои други позиции на въпросната организация). Факт е, че незначителна част от пътниците на трамвай 6 останаха да си губят времето, сменяйки по три превозни средства, което е много тежко в почивни дни, когато всяко от тях се чака толкова, колкото е максималния интервал, заради некадърно съставени разписания. Просто управляващите използват бул. Арсеналски, бул.Черни връх да заобикалят задръстения бул.България и пренаселените южни квартали, но само за автомобили, не за пътници. Ето защо има проблеми с трафика на милионен град. Колко пъти трябва да се каже и напише, че тролей ще се бави в задръстванията от автомобилния трафик. Колко пъти трябва да се каже, че на обяд а102 е претоварен с пътници, идващи от метрото, а автобусите са недостатъчно и са претъпкани! Какви данни за пътникопоток търсите сега, когато трамвай няма, а пътниците вече се движат с автомобили втора употреба?
8
Един пътепис. Към края разказва за някакви коридори, които образуват нещо като лабиринт в подземната част на сградата на Централна гара. Явно са предназначени електрокарите да минават по тях или не съм разбрал? :neznam: Интересно, идвал съм толкова пъти с влак до София, а дори и не съм подозирал какви тайни местенца може да има в подземната част на сградата. Иначе, авторът има много добро дар-слово. :) Препоръчвам да изчетете цялото, няма да съжалявате. ;)
едит: Този пътепис е напълно подходящ и за "БДЖ - Обща тема" или май по-точно за "Впечатления от пътувания", ама вече го пуснах тук...
9
Странични има доста неработещи от тия малките, в следствие на удари примерно.
10
Снимки / Re: Снимки (автобуси)
« Last post by Ники 1515 on Yesterday at 23:18:24 »
Много хубави снимки, comet!  :fan:

1929 и 1905 – 59,  по пътя между с. Владая и с. Мърчаево (днес).
Поздрав за водачите на двата автобуса!  :)Pages: [1] 2 3 ... 10