Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
1129 по линия 102 във вторник и е потрошено окачването на автобуса. Да внимават дали същото няма да се случи по селските линии с китайските, само и само да се води PR!
2
Актуална информация / Re: Разписания
« Last post by Petko21 on Today at 02:05:58 »
Метрото не е проблема, проблема е наземния транспорт, който е заспал през 90-те в зимният си сън. А от тогава не се е събуждал. Добре виждаме, че нищо не се случва за развитието на електротранспорта и довозващият транспорт до метростанциите. И докато това е така, ще сме взе вързали и цъфнали. А и най-лошото е, че сега с летните разписания целия ГТ е на едни "прекрасни" интервали.  :D
3
Актуална информация / Re: Разписания
« Last post by vesko76 on Today at 01:30:07 »
"Нали има метро, ползвайте метрото"  :angry:
4
Възможно да е изгубена/открадната табелата и швабите да са му я преиздали.
Това, ако е истина, е страшен бъзик. :laugh:Страшно интересно ми е да го видя!
5
В Ес-баните коли и беси Дойче Бан. На перона вече отговаря полицията.

Не се говори какво се е случило преди видеото, но е факт, че ония двамата не може да постъпват така с човек. Още повече че е с куфар, тоест едва ли преди това е тръгнал да ги бие.

Правилното в тази ситуация е да задържат влака и освен глобата за без билет да му пишат и глоба за всяка минута закъснение за задръжка на движението. Тази глоба е около 200 Евро за минута според тарифите на ДБ. Но не и да го влачат така.
6
Актуална информация / Re: Разписания
« Last post by Petko21 on Today at 01:16:30 »
По линия 102 на спирка хотел Хемус, в посока бул.България, още по зимните разписания колите бяха претъпкани. Сега с летните положението е още по-тежко - шофьорите не могат да затворят вратите. Линията е единствена и масово хората ходят пеша, заради спрения трамвай 6. На камерите през 300м. много ясно се виждат пътниците, за които няма транспортно обслужване как се движат пеша.
Ами да, няма алтернативи. Нито 94, нито метрото са достатъчно добри алтернативи на трамвай 6 в този участък. А като се замислим че преди имаше две трамвайни линии. Чудя се какво стана с проекта за тролейбусна линия по Черни връх... той би бил свършил прекрасна работа не само за довозване.

А чудото с интервалите се усеща не само по 102, но и по 88,94. 88 къде преди беше на рядко, сега като мине си пожелавам късмет.  :D Той е нещо като снегорините през зимата...
7
До колкото разбирам въпросния пътник е без билет, в Мюнхен няма ли полиция която да съдейства на контрольорите, та те трябва толкова силово да свалят нередовните пътници?
8
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 305(G)/Heuliez
« Last post by Tatra on Today at 01:08:15 »
Какво ли става с кошницата 1399  :crazy:
9
До Пещера и до Добрич например линиите са горе-долу добре. До Стамболийски карат със 120, което им е максималната скорост, при хубав път комфорта е на много високо ниво и нищо не се усеща вътре, само се чува двигателя леко.

Относно поддръжката, мисля че дори специално за тях е изградено специално ремонтно хале във Варна където ги поддържат, дори някъде из форума имаше и снимки оттам. Там трябва да имат и квалифициран персонал и необходимата техника. Може би това обяснява защо като се возих на такава мотриса от Варна до Добрич климатиците работеха на макс и видимо изглеждаше доста по-добре, а пък то базата им е там.

Ще видим сега след като са били необходими 1-2 години да почнат да чистят радиаторите с пароструйка, колко ще са необходими да почнат да чистят и зареждат климатиците.
Pages: [1] 2 3 ... 10