Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - difian

Pages: [1] 2 3 ... 733
1
Кристиан да беше помислил, правилния предлог ли е използвал и нямаше да се налага Иво да пише това мнение..  Вероятно е имал предвид по линиите на гараж Дружба, че ги връщат за постоянно в този гараж, а не за брак или ремонт...

2
Разни / Re: Самолети и летища
« on: Yesterday at 13:39:51 »
И старата визия на Летище Варна е страхотна.
Сградите (терминалите) са различни и това не е една и съща, но обновена сграда... ;) Такъв нюанс се улавя в мнението ти, затова си позволявам да пиша! :)

3
Разни / Re: Фаст фууд
« on: Yesterday at 13:34:45 »
Явно ще ребрандират още Бургер Кингове в Хесбургери... Странното е, че в тона на статията излиза, че действията са от страна на самите Хесбургер, а не на АмРест като франчайз-партньор. То в България вече може да се каже, че няма специализирани професионални медии, така че може и през АмРест да е всичко. Важното е, че плановете са им доста амбициозни, като за пазар като нашия със своите определени вкусове... Някой, може ли да каже, наистина ли толкова се харчи продукцията им?!

4
А със 60-те солови газови ? Сключиха ли договор и какви са сроковете за доставка ?
Има решение от 13.12.2017 год. за избор на изпълнител и не са качвали последващи документи. В 10-дневен срок след получаване на Решението, участниците имат право да обжалват, ако не го направят, се преминава към покана за сключване на договор. Ако се сключи, трябва да публикуват обявление за подписан договор....

6
Варианти много... Времето не изглежда да е особено топло. Това е най-старият модел Ситаро, даже май е втора употреба в Будапеща. От фейслифта после накупиха много нови... Та може и от старост да е, от некачествени консумативи. ;)

7
Представяне / Re: Сайтът на ЦГМ
« on: 17.03.2018, 11:01:53 »
Различни обществен поръчки, различен изпълнител, различна информация ;)
Едно и също никакво качество на всичко...  :help:

8
Пистовият автобус е втора употреба от градския транспорт на Лозана, Швейцария. Интересното е, че преди време гледах снимки/видео и от някакво друго летище и там също имаше автобус от Лозана. Дали не беше Бергамо и малко да си объркал мястото на тази снимка!?

9
Бях забравил за поредните нови правила и се извинявам, но не съм искал да нападам никого. Може би трябва да се мисли за оптимизиране и на сегашните правила на конкурса...  :help: :neznam:

10
Аз протестирам срещу качеството на подбраните снимки. На фона на общото количество, няколкото, с липса дори на фокус, не разбирам, какво правят сред останалите?!?!  :help: :eek: :neznam: :rolleyes:

11
Рекламация? Демек общината е била недоволна от собствените си услуги в лицето на Трамкар и е поискала от себе си повторен ремонт. Звучи логично.
А иначе номерът му седи добре, да.
Тя Общината си е и длъжника сама на себе си, като виси с дългове към СА и СЕ... ;)

12
Има статия и в списание Камиони/автобуси, може оттам даже да са я прекопирали тези, само отворих линка, не задължава в подробностите, но снимките май са същите... ;)

13
Последно, оставили ли са Икарус за музеен?
При положение, че все още има такива и в редовна експлоатация, какво и къде трябва да оставят!?  :neznam:

14
Част от CAF-овете в Будапеща са 56-метрови!  ;)

15
Трамваи / Re: Учебни трамваи
« on: 06.02.2018, 15:06:29 »
Експлоатацията му като учебен го пази цял. Спре ли се, дори и да няма на какво да монтират частите му, пак ще го разграбят...  :help:

16
На ъгъла на Ломско и Силянов където беше спирката на трамваи 1 и 6 има рампа със затворен паркинг, който никога не е работил. Имате ли идея дали наистина е паркинг и какво е състоянието му?
Другата рампа за същия паркинг работи, значи се ползва. Тя е на кръстовището на Ломско и Бели Дунав. Паркингът там е разделен на две от вестибюла на станцията. От другата страна на Бели Дунав, към Обеля, е по-малкият паркинг и той също си работи. Явно за входа, за който пишеш, си спестяват поддръжката от експлоатацията му.

17
То там май само с метро е бързо и безопасно. Асфалтът е нашарен с дупки, макар и сравнително нов... Но наследството на Борисов като кмет, а и това, дето ще остави настоящият, не знам, колко време ще отнеме, да се възстанови...  :help:

18
Паркингът е предаден на ЦГМ.... А очаквайте от март някъде, Зелената зона да стига до Парадайс... ;)

19
Транспортът по света / Re: Skoda
« on: 02.02.2018, 22:34:13 »
С това оцветяване, по-скоро да ги видим в Милано ..  :rolleyes:

20
Иво пак изумява.... Нашите са фейслифтови на все още актуалното поколение на модела. Най-съществената и забележима разлика е в предницата, където има хромиран елемент с логото на Бюсинг, после абсорбирано за такова на МАН...
Pages: [1] 2 3 ... 733