Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AGENT 006

Pages: [1] 2 3 ... 456
1
Абе защо всяка втора страница от тази тема трябва да е заета в по-голямата си част от споровете ти с екипа? Как аз можах да се впиша в атмосферата във форума, пък ти не можеш? Мислиш ли, че като непрекъснато мрънкаш заради тия тъпи проценти ще постигнеш нещо освен да се самоизгониш? Хайде малко по-сериозно отношение, не си хлапе в пубертетна възраст.

2
Автобуси / Re: MAN NL 262/263 (8027-8036)
« on: Yesterday at 08:36:35 »
Аз не разбирам защо изобщо купиха цели 10 МАН-а, след като се оказа, че каруците 8001-8007 могат да се стегнат и да се вкарат в движение. Че даже ги и продадоха! А най-странното ми е, че купувачът е избрал да купи каруците пред въпросните Манове?!  :rolleyes:
Ако си следил темата за ВМС трябва да си видял, че регистрационните им номера се озоваха на други ВМС-та в Слънчев бряг, а 80-та серия изчезна безследно. Със сигурност 8001-8007 бяха в безнадеждно състояние.

3
Трамваи / Re: Дюваг
« on: Yesterday at 08:32:20 »
За момента не смеят. Възстановяването на съставите Т4 се оказва колосално начинание, много са проблемни и за момента действащите до последно дювази остават докато се изясни съдбата на Дашев-ките.

4
2028 движи ли се вече след онова ПТП от септември месец?

5
Само едно нещо ми е любопитно да разбера от твоя страна. Ако ти имаш въпросното образование защо до момента не съм чул да предвожиш нещо, а само критикуваш предложенията на всички останали или може би нямаш смелост да кажеш, че консервирането и реставрацията на булевард „Княз Александър Дондуков“ като културно-историческо наследство за теб се отнася само до запазването на павираната настилка, защото до момента това е единственото нещо, за което ясно заявяваш, че си за, всичко друго не те интересува, а всички говорещи за това друго биват обвинени в некомпетентност, некадърност и глупост? Смятам, че това не е демократичен начин на общуване и всеки е в пълното си право да каже своето мнение без заплахата да бъде обвинен от теб, че е некомпетентен, некадърен или глупак, защото ти всъщност правиш именно това.

6
Може да бъде ако под ремонт се има предвид не конкретния обект, а цялостната архитектурна, урбанистична и естетична програма, каквато без съмнение е нужна за „Дондуков“. Сега ясен ли съм? И всъщност тук е мястото да спомена, че съм много съгласен с една от забележките на „Спаси София“ за този ремонт във връзка с неизползването на реплики на автентични осветителни тела и стълбове с историческа и културна стойност.

7
Най-малкото трябва да се обърне внимание на това, пък че ще е продължителен процес и няма какъв друг да е, да, ясно ми е. За „Граф Игнатиев“ се говори за стандартизиране, разбира се нищо не се обещава и няма как, защото това не са сгради на общината, но все пак поне можеше да се спомене такова нещо за „Дондуков“ и да се каже оттук нататък при саниране собствениците да използват такива и такива цветове. Виж за Операта е друго, там няма чии други средства да се изразходват освен публичните. А да, да се въведе стандарт за цветовете и външното оформление за търговските обекти. Не е толкова сложно.

8
А може ли да мислиш поне една идея не толкова плоско? Един ремонт на централна и емблематична пътна артерия в една столица не се състои само да преасфалтираш, да ремонтираш тротоарите, да боядисаш стълбовете и да си събереш багажа след това. Говорим за изграждане на облик и без съмнение е необходим нов такъв за „Княз Александър Дондуков“ и престани да ме апострофираш и да се държиш като ни лук ял, ни лук мирисал само и само да имаш какво да кажеш в своя защита, защото говориш глупости. Кооперациите били частна собственост, а това дава ли им право да загрозяват облика и публичния имидж на София? А това за паветата вече съм го чувал от твоя страна и ми е ясно, можеше да напишеш нещо ново.

9
И за какво точно трябва да бъде обвинен в недобросъвестност водачът на 1808?

10
ОК. Но каква е твоята теза, защото "мрачност" и "лош изглед" са доста субективни понятия.
Ми добре, след като са субективни тогава ще поясня. Повечето кооперации дори в района непосредствено зад сградите на властта са в окаяно състояние на фасадите си, цветовете са тъмни, рязко преминаваш от лъснатите и поддържани сгради на властта в един пейзаж, който е останал някъде през 60-те, 70-те и 80-те години, което не прилича за толкова централно място за една европейска столица. Наблюдава се характерната за по-голямата част от центъра еклектика от безразборно наслагване на архитектурно несъобразени рекламни материали елементи, а сградата на Операта за мен изглежда ужасно и се нуждае от основно почистване и избелване.

11
Автобуси / Re: MAN NL 262/263 (8027-8036)
« on: 19.11.2017, 18:00:06 »
Явно не са успели да ги продадат. Тези МАН-ове въобще не бяха в добро състояние и престоят им по 73 ги съсипа още повече, но все пак ми е мъчно. Мир на тенекиите им.

12
Автобуси / Re: Автобусни дискусии
« on: 19.11.2017, 17:58:17 »
Сигурно се робува на това, че като страна от ЕС не трябва да купуваме високоподови возила, а трамваите са изключение защото новите трамваи са изключително скъпи. Ако трябва да дам личното си мнение съм напълно съгласен с идеята да се закупуват автобуси втора употреба от даказали се марки и модели, дори и да са О 405 на 20 години, защото не стига, че автопарка на СА в момента е грандиозна свинщина пълна с богато количество автобуси за незабавно бракуване, но и когато се закупува нов подвижен състав се закупуват разни недоразумения.

13
Автобуси / Re: MAN NL 262/263 (8027-8036)
« on: 19.11.2017, 12:15:35 »
Откъде е тази информация?

14
...ама "живият човек" се опитва да напада...
Ти го нападна първи. Аз не го защитавам, че ти е отвърнал нито го осъждам, но ако той е фанатик на тема Икарус, то ти беше фанатик на тема О 305 след като се бракуваха автобусите Икарус и затова прекъснахте отношенията си, така че не се пиши на света вода ненапита. Помня ви 2015 г. как ходехте да снимате заедно и гонехте Икаруси по двойка и се понасяхте до момента, в който ти реши, че няма да общуваш с човек, който харесва Икарус и престани вече с тъпият спор, защото става нелепо и се трупа спам.

15
Все пак отбелязвате, че днес беше мрачен ден,нали? :)
Все пак бих искал да те помоля да не взимаш от мненията ни само информацията, която защитава твоите тези, защото ние сме казали и повече.

16
Снимки / Re: Снимки (тролейбуси)
« on: 19.11.2017, 10:22:47 »
От 10-ти ноември:
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

17
Хайде стига си се излагал. Първо ти не знаеш дали и той не е наказан и според установените правила никой от модераторите не ти е длъжен да ти изнася такава информация и второ все едно не знам как и защо си развалихте отношенията с него, заради същите такива глупости Икарус vs. О 305. Аз мога да ти кажа, че в моя приятелски кръг има повече хора, които не харесват Икарусите, а аз ги харесвам, но това не ми пречи да си поддържам добри отношения с тях само че очевидно ти си способен да пренебрегнеш живия човек заради даден модел возила.

18
Проблемът с мрачността и лошият изглед на булеварда е доста сериозен. Нежно е СО да състави цялостна програма за поддръжката и обновяването на изгледа му, както се твърди, че ще се направи за „Граф Игнатиев“.

19
Значи виж сега какво ще ти кажа. Ще прозвучи малко грубо, но си го просиш. Няма значение, че в случая е бил той. Ако не беше той щеше да е друг. Не си от вчера тук, за да не ти е ясно, че съденето на подвижния състав, особено на Икарусите, по начинът, по който ти си го правил и го направи с цитирам:
На 7-цата се появи ТРОЛЕЙ:
предизвиква епохални спорове, дразги и размяна на нападки и обиди. Народът е казал не ръчкай л***о, за да не мирише. Мога да ти кажа за няколко потребители, както и за себе си, които харесват даден подвижен състав, но това не ги опълномощава да парадират, че той е най-добрият с мнения като цитираното. Смятам също така, че ти би могъл да потвърдиш това от личен опит, тъй като се познаваме на живо и знаеш, че съм приятел с Никола, но не сме си имали спорове с теб. Цитираното мнение подразни много и мен. А и да, би трябвало да знаеш, че писането с главни букви е забранено. Намесвам се, защото модераторите все са ти криви. Ето да ти отговори един немодератор, който не е на твоя страна, да разбереш, че не е така.

20
9??? - ?
В четвъртък пътувах с 305 и докато преминавах през „Площад на авиацията“ видях рекламно CONECTO по 204 в посока центъра, но това, което видях беше само най-горната му част. Стори ми се че рекламата е на „Jack Wolfskin“, беше тъмна като тази от миналата година на 9111 и мисля, че видях жълтата вълча лапа отстрани, но чакам потвърждение.

Pages: [1] 2 3 ... 456