Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - RADOCVET

Pages: [1] 2 3 ... 282
1
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: Yesterday at 18:35:39 »
А каква би била сметката ако включим и газов единичен автобус.

2
То щото иначе не отиват пари в нечии джобове...

3
Курсът вероятно ще е около 60 минути, та вероятно 6-7 мин интервал.

4
Разменил си Братислава с Прага.

5
А ти как не се сети че цитираният от теб участък ще се ремонтира накрая и трамваите ще могат да се движат в голяма част от периода на ремонт.

6
Въпреки това цената от 1000 лв за един Дю не е ли съмнително ниска.

7
Неее аз нямам карта за метро и не ползвам метро. Ако лафката е вътре аз оставам отвън.  ;)

8
Реално има пречка, защото тези които не ползваме метро не можем да ги посетим.

9
Глупости. Репортите са нещо важно, защото това е обратна връзка между потребители и администрация. Модераторите са хора, които ходят на работа и не могат постоянно да четат всичко навреме.
А ти така както ръсиш обвинения на кило не видях никъде да се извини за неверните твърдения по-рано днес. Правила ще има когато са готови. Дотогава може да нема ред, ама требе да се спазва.

10
Аз не съм съгласен да се слагат турникети при траволаторите, защото така се спира достъпа до хубавите закуски при входа на метростанцията.  :rolleyes:

11
Благодаря много за изтриването на двете нощни снимки без обяснение и без причина. Правила за темата не са написани, а единствените на първата страница са"Моля не качвайте нискокачествени снимки в темата!  Ще бъдат изтривани!", на което моите отговаряха.

Смятам това за цензура, без абсолютно никаква причина, нещо именно заради което имаше нов конкурс, но явно дълбоко не е изкоренено още.

Ще те помоля да посочиш кое конкретно ти е изтрито, защото аз не намирам нищо твое, което да е изтрито през последната седмица.

12
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« on: 25.05.2017, 13:06:08 »
Има много примери как хора с над 10к евро месечна заплата ходят на работа с костюм и велосипед. И това няма нищо популистко.

14
Забавно / Re: Забавно
« on: 25.05.2017, 09:58:22 »
Предупредили църква да намали ”шума” от камбаните

Quote from: plovdiv.dir.bg
Регионалната здравна инспекция в Пловдив е издала предписание на църквата “Свети Георги“ в Първомай заради шума от камбаните.
В наказателното постановление било записано, че от църквата трябва да предприемат корективни действия за привеждане на граничните стойности на нивата на шум в съответствие с изискванията на Наредба № 6 за показателите за шум в околната среда, съобщи "Трафик Нюз".

Въпросният "шум", който смущавал гражданите и вредял върху здравето на населението, бил звънът от църковните камбани. Проблемът била къща в съседство, чиито собственици се оплакали от високия шум от камбанарията.

На място инспекторите установили, че нивата на шум от църквата бил 88 децибела, което е с 20 децибела повече от допустимите нива. Инспекторите от РЗИ дори дали срок от 1 месец на църквата да „регулира” шума, който издават при биенето на камбаните, иначе ги грозяла глоба.

Председателят на църковното настоятелство обаче завел дело в Административния съд. Магистратите са решили, че предписанието е незаконно издадено и са го отменили.

От РЗИ трябва да заплатят и разноските по делото, които са на стойност 510 лева.

15
Може, но тогава трябва да се пуснат бели МАНове по 72, 74, 82 и 309. Пускането на съчленени автобуси по 6 би било разхищение. Дори в недалечното минало 6 се обслужваше от Чавдарки 11Г5. От друга страна след като се пускат дълги по 90, защо да не се пуснат и по 3.
Аз всъщност не мога да разбера с какво белите МАНове са по-лоши от китайците. Също така е по-добре в центъра на града и около него да се движат автобуси Евро 6, а пушещите стари да се изведат по крайградските линии.

16
Освен това и времето е лошо.

17
Разни / Re: Странични въпроси
« on: 23.05.2017, 23:08:07 »
Благодаря!

Ако ще ти взимат още 50 евро такса, направо да направим една екскурзия до там и да им ги дадеш лично. Пък и време за роштил ще има...

18
Разни / Re: Странични въпроси
« on: 23.05.2017, 22:58:10 »
Въпрос за жичкаджии.

Измери с мултицет къде какво се появява/изчезва при превключване на лостчето.

19
Да там май остана само S-ka. Брецела го изяде някой.  ;)

20
Аз също смятам че качествен основен ремонт около 12-13та година може да удължи ресурсът на автобуса с едни 7-10 години. Например при зелените Мерцедеси този момент е пропуснат и повечето са пред разпад. По същиия път са тръгнали МАН 232/262 и старите Конекто.

Pages: [1] 2 3 ... 282