Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« Last post by The Freshmaker on Today at 14:01:36 »
Аз бих попитал и кой точно ще гарантира, че използваният от поръчаните електробуси вид батерии ще може да се поръча от китайците след съответния брой години, както и че те наистина ще ги доставят (щото въпросът с частите на прекрасните ни автобуси Ютонг вече е налице). А за това колко е на сметка всичко ще си замълча, аз само за един човек се сещам, който ще бъде на сметка от поръчката със сигурност и това не съм нито аз, нито пък някой от пишещите тук за светлото електрическо китайско бъдеще, което ни очаква...  :angel:
2
Варна / Автобуси (ОБЩА ТЕМА)
« Last post by Mammoth on Today at 13:47:55 »
1975 (О345) разбит, единственото хубаво е, че върви отлично.

От утре на линия се завръща 5476 (О405Г).
3
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« Last post by fafan on Today at 13:45:25 »
Значи сметката се свежда до там: 6 пъти по-ниски експлоатационни разходи сега срещу 6 пъти по-високи разходи за обновяване след 7 години или да си спестим

Четете малко, става въпрос за смяна на батерията, за какво обновяване говорите? Батерията е консуматив. За сметка натова самият автобус ако е като тролея може да се сменя 2 пъти по-рядко.

Еми да, консуматив. След 7-8 години яка експлоатация на запад автобусът минава обикновено основен ремонт и му се сменя всичко което по някакъв начин се амортизираи и след още 7-8 отива някъде в някоя бананова република на изток да се дотрошва. Ние след 7 години ще имаме ли 4 милиона за нови батерии или автобусите ще седят с месеци на плаца и ще чакат части? Защото сме били свидетели на това как превозни средства са седяли и прашасвали доста дълго за части за няколко хиляди лева, какво остава за милиони?
4
Актуална информация / Re: Разписания
« Last post by kom6ito on Today at 13:26:26 »
От днес 69 има ново разписание. Основно първите курсове са променени и на някои от обедните с 2-3 минути. От какво е продиктувана тази промяна? Информацията беше залепена събота и неделя по спирките (преди 2 дни само).
5
Автобуси / Re: Електроавтобуси
« Last post by monte carlo on Today at 12:31:12 »
Добре де, нали Щирлиц на предната страница написа колко струва. Пак са на сметка дори и с подмяна на батерии.
6
 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Тия умници ще спрат ли да пускат дълги автобуси в делничен ден :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
7
1189 - 122  :devil:
8
Къртицата си е показала муцунката в Красно село. Снимката е от групата "Забелязано в София" във fb: цък

9
Българските трамваи клатят най-малко , почти нищожно по всички трасета в София (освен новоремонтираните )
Очевидно не си се возил към Илиянци с български. Краставиците клатят по-малко от БГ.
10
Българските трамваи клатят най-малко , почти нищожно по всички трасета в София (освен новоремонтираните ), Песите пък клатят най -много... Вероятно ,защото са нископодови.
Pages: [1] 2 3 ... 10