Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
2
Никой (надявам се) няма да даде пари за газови уредби, които ще са рентабилни само през лятото при положение, че отвсякъде гледат да се икономиса при правене на обществена поръчка - поръчват се възможно най-евтините автобуси с възможно най-малко екстри. Отделно, че автобусите имат определен период гаранция, през който подобни самоделни изпълнения са в разрез с условията ѝ. :rolleyes:
3
Автобуси / Re: Автобусни дискусии
« Last post by emo on Today at 09:48:28 »
След изхода на София при Долни Богров е сервиза - откакто са дошли тухлите все има поне по 2-3 там като мина. Последно имаше 5 - сега явно са повечко... :D
Всъщност никак не е смешно де.

Само от Земляне са 5 броя, а бяха 6-7 преди няколко дни. Нормално е с оглед факта, че всеки удар по ютонг трябва да се ремонтира там.
4
НЕЕЕ! И дума  да не става. Доказано гаражните самоделки не трябва са возят хора. Един автобус изгоря дори. Купували са евтинджос, ще плащат.

И аз съм напълно съгласен с това мнение.
А ютонгите харчат много, това беше едно от първите неща, които открих за тях. Но въпросът е дали аналогични автобуси биха харчили по-малко? Примерно Соларис. Да не се окаже накрая, че разход 50 на 100 е нещо нормално.
5
НЕЕЕ! И дума  да не става. Доказано гаражните самоделки не трябва са возят хора. Един автобус изгоря дори. Купували са евтинджос, ще плащат.

Абсолютно съм съгласен, проблемът е единствено, че не плащат те, пряко и косвено плащаме ние, и така е за повечето неща в тази чудесна държава, че ние плащаме нечии далавери всеки път, и то с лихвите.
6
Аварийната Скания преди малко прибираше по Цариградско 3310 към гаража в Дружба
7
Трамваи / Re: ČKD Tatra T4D-C/B4D-C (1009мм)
« Last post by KRAKOMOBILA on Today at 08:50:27 »
То всъщност това не е новост. 2525 го нарязаха точно след като го пребоядисаха.
8
Няма никакъв завой в тунела.
9
Разни / Re: Странични въпроси
« Last post by vesko76 on Today at 07:23:32 »
Хаха, в Германия, Австрия и Скандинавието не обичали българи  :laugh:

Живял си в Братислава, обаче май-май си бил във Виена само като турист, ако че да ти е била на един хвърлей разстояние. Свери си часовника  :/
10
Разни / Re: Преместване извън София
« Last post by mishot on Today at 06:27:32 »
Общо взето тези планински градчета са красиви, но не за постоянен живот.
Иначе веднага си личи, че съм обратно в София, получавам астматични задъхвания. :laugh:
Но като живот и чувство е по-добре от Прага определено. Никога няма да стъпя там отново, това е сигурно, но ако си хипстър става.
Братислава > София > Прага
Pages: [1] 2 3 ... 10