Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - difian

Pages: [1] 2 3 ... 733
1
Представяне / Re: Сайтът на ЦГМ
« on: Today at 11:01:53 »
Различни обществен поръчки, различен изпълнител, различна информация ;)
Едно и също никакво качество на всичко...  :help:

2
Пистовият автобус е втора употреба от градския транспорт на Лозана, Швейцария. Интересното е, че преди време гледах снимки/видео и от някакво друго летище и там също имаше автобус от Лозана. Дали не беше Бергамо и малко да си объркал мястото на тази снимка!?

3
Бях забравил за поредните нови правила и се извинявам, но не съм искал да нападам никого. Може би трябва да се мисли за оптимизиране и на сегашните правила на конкурса...  :help: :neznam:

4
Аз протестирам срещу качеството на подбраните снимки. На фона на общото количество, няколкото, с липса дори на фокус, не разбирам, какво правят сред останалите?!?!  :help: :eek: :neznam: :rolleyes:

5
Рекламация? Демек общината е била недоволна от собствените си услуги в лицето на Трамкар и е поискала от себе си повторен ремонт. Звучи логично.
А иначе номерът му седи добре, да.
Тя Общината си е и длъжника сама на себе си, като виси с дългове към СА и СЕ... ;)

6
Има статия и в списание Камиони/автобуси, може оттам даже да са я прекопирали тези, само отворих линка, не задължава в подробностите, но снимките май са същите... ;)

7
Последно, оставили ли са Икарус за музеен?
При положение, че все още има такива и в редовна експлоатация, какво и къде трябва да оставят!?  :neznam:

8
Част от CAF-овете в Будапеща са 56-метрови!  ;)

9
Трамваи / Re: Учебни трамваи
« on: 06.02.2018, 15:06:29 »
Експлоатацията му като учебен го пази цял. Спре ли се, дори и да няма на какво да монтират частите му, пак ще го разграбят...  :help:

10
На ъгъла на Ломско и Силянов където беше спирката на трамваи 1 и 6 има рампа със затворен паркинг, който никога не е работил. Имате ли идея дали наистина е паркинг и какво е състоянието му?
Другата рампа за същия паркинг работи, значи се ползва. Тя е на кръстовището на Ломско и Бели Дунав. Паркингът там е разделен на две от вестибюла на станцията. От другата страна на Бели Дунав, към Обеля, е по-малкият паркинг и той също си работи. Явно за входа, за който пишеш, си спестяват поддръжката от експлоатацията му.

11
То там май само с метро е бързо и безопасно. Асфалтът е нашарен с дупки, макар и сравнително нов... Но наследството на Борисов като кмет, а и това, дето ще остави настоящият, не знам, колко време ще отнеме, да се възстанови...  :help:

12
Паркингът е предаден на ЦГМ.... А очаквайте от март някъде, Зелената зона да стига до Парадайс... ;)

13
Транспортът по света / Re: Skoda
« on: 02.02.2018, 22:34:13 »
С това оцветяване, по-скоро да ги видим в Милано ..  :rolleyes:

14
Иво пак изумява.... Нашите са фейслифтови на все още актуалното поколение на модела. Най-съществената и забележима разлика е в предницата, където има хромиран елемент с логото на Бюсинг, после абсорбирано за такова на МАН...
15
Явно унгарците са първенци в математиката и имат редица медали от олимпиади по математика... Правилно смятат, че 60>45, а не като тия в бг-то, за които 80>100+....  :fan:

16
В Гугъл Диск може да си стоят безсрочно, докато сам не ги изтриеш. Ако имаш активна джимейлскс поща и си ти трябва това облачно пространство, можеш да направиш нов нарочен мейл за целта!  :rolleyes: :angel: :fan:

17
Тролейбуси / Re: Ikarus 280T
« on: 19.01.2018, 14:39:14 »
Дано възстановят още ! Само това ни е надеждата за сгъстяване на интервалите и увеличаване на тролейбусните маршрути , че за закупуване на нови нищо никъде не се споменава !
Ако е вярно, че от бракуването на 2003 и 2004 възкръсна 2115, тенденцията пак си е една крачка напред, две назад... (въпреки че 2003 и 2004 са си солота)  :help:

18
В този си вид картата е фантастика, като картите, които аз измислям, не е дори идея за маршрути и връзки...  Но София е в центъра на света!  :fan:

19
А нали някъде видяхме нов дизайн на табелите, включително с ново лого на ЦГМ... Тази табелка кога е поставяна, да се ориентираме, пак ли едната ръка не знае, какво прави другата, или просто е една от последните със стария дизайн?

20
Други градове / Re: Плевен
« on: 08.01.2018, 09:13:04 »
Quote

Още 14 нови тролея идват през лятото на 2018-та в Плевен

Още 14 нови тролейбуса идват в Плевен през месеците юни-юли на 2018-та година, информира за Рlevendnes.com инж. Ангел Несторов, управител на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД. С превозните средства ще бъде обновен напълно автопаркът на дружеството. Към момента освен новите 40 тролея, в движение са и над 20 от старите машини, за да може да бъдат покрити всички линии на градския транспорт, поясни Несторов.  ...

С 14 нови се заменят напълно 20 стари... Ужас, герберите си прилагат PR тактиките с "видимите резултати" навсякъде...  :help:

Pages: [1] 2 3 ... 733