Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dragon

Pages: [1] 2 3 ... 197
1
1539 излезе резерва по 111 около 9:00.

2
В случая няма необходимост да е native speaker говорителя, защото английския е предназначен за чужденците като цяло, а не за англичани, така че е много по-важно фразите да са правилни и ясно казани. В момента е само второто. Като чуя "This is the final station. All passangers MUST exit the train" и се чудя с кой google translate е правен превода. Сякаш тъкмо е пресякъл влака финалната линия и за това ако не слезеш до 5 секунди ще дойде лелката, дето говори, и ще те подпука с пръчката.

3
От години Пътнически преводи страдат от липса на локомотиви, а от Товарни превози си ги продават и бих казал на доста ниски цени.

4
Вече всички си знаят - табелите отпред са защото някои хора не виждат тези долу и съдът е разпоредил да има такива. Съответно всеки гараж трябва да направи хубави табели по стандарта, а всички ламинирани и доста грозни (по мнението на почти всички), да се махнат и да се забрани на водачите да поставят такива, които не са изработени в/за съответния гараж/депо.
Да напомня и че разговарянето с водачите по време на движение и висенето до кабината е забранено и опасно (дори за социалните ви отношения).
Също така си знаем, че ако електронна табела е ремонтирана, то това най-вероятно е дело на Iskar.

Темата се заключва, защото единственото което се случва в нея е 2-ма участници и техните поддръжници да си мерят... табелите. Съответно ако искат да продължат, да си намерят друга трибуна и публика.

П.П. Ламинирана или хартиена табела, независимо кой я е направил, която прилича на парцал, може да бъде наричана "парцал" и това не е лична обида към никого.

5
Малоумното е оставянето на трите линии 1,6,7 до жк Иван Вазов. Просто гениално решение!
Предполагам, че 1 ще я закрият.

6
Предполагам и за 7-цата чакат да стане 15 септември...

7
Да похваля водача на 1907, който беше втора смяна в понеделник, че залепи автобуса до бордюра на спирката, където слизах - нещо, което не помня дали някога съм го виждал друг да го прави (обикновено спират на 1-2 метра). До къде ни е стигнало нивото на обслужване, щом хвалим за правилно каране :)

8
А чува ли се нещо за ремонта на 5-цата. Офертите трябваше да ги отварят през март.

9
Имайте предвид, че за парк-музей Врана и Панчарево може да слезете от влака и на спирка "Искърско шосе" и от там метрото за 2 спирки до МС "Интер експо център - Цариградско шосе", от където могат да се хванат автобусите за тези направления и ще спестите доста време. Ако ви се ходи на планина и се качите на Алеко, от вр. Камен дел, който е сравнително близко, се открива на-добрата и пълна гледка към целия град и района, но задължително следете прогнозата за времето и бъдете с подходящо облекло.

Разписания на всичко можете да намерите тук: http://schedules.sofiatraffic.bg

10
Това освен служители, не виждам кой друг може да го направи.

11
Джип е ударил моториста и мотора е отишъл под автобуса. Няма пострадали.

12
В София има много недовършени сгради.
Случайно да ви попитам,обръщателното колело в Младост 4,да не е частна собственост?
Прочети малко по-нагоре, преди случайно да питаш.

13
Поради каква причина?

14
Коловозът при гара Искър не може ли да се ползва, че го карат с камион?

15
Би ли обяснил тогава за кого се отнася?

16
Quote
Коментарът "Re: Снимки (трамваи)" от mgt е докладван от Iskar в раздел, в който си модератор:

Темата: http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=8643.msg100178814#msg100178814
Раздел за модерация: http://forum.gtsofia.info/index.php?action=moderate;area=reports;report=2008

Докладващият е направил следния коментар:
Защо изтрихте мнението, в което човека пита що за безобрази е превозно средство с ел. табели(и то не толкоз проблемни) да кара с пластмасов боклук?! Май нещо някому неудобно питане?! Нещастници!

Изключително е нагло да казваш "отношението ти към мен е тенденциозно, неправомерно и обидно". Няма двоен стандарт. Който и да ни нарече "нещастници" ще получи същото наказание, и вероятно който и друг от форума да е модератор, включително и ти, ще накаже човека, който изръси подобно нещо.
Друг е въпроса, че mgt въобще не пита това, което ти явно четеш между редовете, не се оплаква, че мнението е било изтрито, а и както се разбра и от модератора на темата за снимките си има съвсем неконспиративно обяснение. За сметка на това ти веднага нападна екипа, че се държи тенднциозно, въпреки че търпим грубите ти изказвания от доста време без санкции.

17
Iskar, това е наистина последното ми предупреждение към теб. Пиши си какво си направил по табелите и не занимавай целия форум със заговорите, които са само в твоята глава.
Накзанието от вчера ти го наложих аз и наистина не беше справедливо, но спрямо екипа на форума и другите потребители, защото след всички обиди заслужаваше да е по-голямо. И преди не търпяхме това твое поведение, и сега няма да го търпим. Ако не ти харесва форума, си свободен да спреш да го посещаваш, но ако го правиш, ще спазваш правилата и поведението които са приети тук!
Следващо изказване, съдържащо обиди, квалификации или споменаване на заговори ще доведе до нови санкции. Ако отговориш на написаното от мен тук, предполагам, че ще се съдържа едно от гореописаните, за това ако искаш да продължаваш да си член на форума ти препоръчвам да запазиш мълчание и да започнеш да се държиш като част от обществото, което е този форум, а не като борец за свобода на словото.

18
Вашето мнение / Re: До участниците
« on: 23.04.2018, 11:22:00 »
Инсталиран е модул "mentions", с който в мненията можете да спменавате хора с @ пред името. Ако съответния човек е разрешил в профила си да получава известия по пощата, ще получи такова щом бъде споменат някъде.

19
И цялата тая дъднания заради щенията на едни болни които решиха,че Витоша трябва да стане само пешеходна. Само да ви припомня,че грозните цветарници и кафенетата заемат повече от габарита на трамваите.
Трябваше по Прага и Пенчо Славейков да прокарат линии - в средата и да се приключи тази драма. Сами видяхте,че при хубаво изпълнено трасе няма вибрации.
Само че цветарник или заведение не може да те прегази. Виждал ли си колко народ има по Витошка да се разхожда?

20
Знае ли се до къде стигна къртицата?

Pages: [1] 2 3 ... 197