Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Аз за 86 кв.м. етаж от къща в Овча купел плащам 240 лв. Данък+такса смет ! До преди няколко години плащах 320 лв. шото сме били курортно селище !!!  :crazy: :eek: :angry:
2
Докато не загрее антифриза, и не отвори термостата, в салона не духа топло.

Не е баш по темата, но газовите МАН-ове не бяха ли със сухи печки ? Нещо ми се върти, че в спецификацийте пишеше 32 киловата допълнително отопление !
3
И аз съм усещал да духа топло отгоре през зимата.
4
Водим съвсем нормална дискусия и не виждам смисъл да нападаш всеки, който попита нещо. Не сме вещи във всичко.

Дискусията изначално тръгна оттам, че и у мен, и у колегата abs111 беше останало впечатлението, че отгоре, през въздуховодите по тавана духа и топло. Не че е невъзможно да сме сгрешили нещо собствените си сетива, но някак е доста малко вероятно. Физиката ми е ясна, и така работи отоплението в Конектата на Карат например, но в Ютонг и МАН духа и през отворите в тавана, ПО МОЙ СПОМЕН И ПРЕЖИВЯВАНЕ.
5
Данък сгради и данък МПС са доста ниски. Аз за тристаен в Люлин плащам 105 лв. данък, от които 40 лв. са данък сгради.
6
Един от "хубавите и нови" оранжеви МАН-ове по 304 е починал малко след Полиграфическия в посока Плиска, не видях инв. номер.
2147. Разказаха им играта на тия МАН-ове, заради безхаберие и лоша поддръжка.
7
Днес един мерцедес опита да изпревари тм4 посока Никола Петков отляво.
Впоследствие трамвая го удари, а автомобила се завря между трамвая и автобус 2077 по 309. :fan: :crazy:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1349675838509901&set=gm.931820423644210&type=3&theater
8
Аз имах предвид, че от едни и същи места духа и топлото и студеното

Пак си смучеш от пръстите !
Топлото духа отдолу ! Студеното духа от горе ! Елементарна физика,- топлия въздух е лек и се качва на горе. Студения въздух слиза на долу. Твоето е антилогика по физичните закони.
9


София се управлява категорично от социалисти-популисти, които ги е страх вече 12-та година да вдигнат данъците. То вече в София е по-евтино да се живее от Сливен, Бургас. Там данъците са по-високи. Дори ги е страх да ги индексират с размера на повишените разходи за административно обслужване. Просто това е луд популизъм, който умишлено стагнира развитието на града, защото развитие се прави с мисъл и пари, а не само с "чужда европейска пита".

Кои данъци мислиш, че могат да бъдат увеличени?
10
Един от "хубавите и нови" оранжеви МАН-ове по 304 е починал малко след Полиграфическия в посока Плиска, не видях инв. номер.
Pages: [1] 2 3 ... 10