Градски транспорт - София
08.09.2010, 17:14:16 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Посетете галерията на сайта

Home   Help Search Calendar Members Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Print  
Author Topic: Автобуси  (Read 7397 times)
lud_pi4
Нямам спирка

ПОВЕЧЕ CNG АВТОБУСИ=ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ!!!

View Profile Email
« Reply #160 on: 25.06.2010, 21:12:44 »

От няколко дни забелязвам че по 1-цата се движат метанови с реклама на SUBARU и нещо друго - струва ми се че така са пристигнали - общо метановите на доктора отиват към 5 - 6 бр. Ако някой има повече инфо да казва. Другото което не знаех е че Дошков е предоставил част от автобусите си за временно ползване при Чолака - днес видях едно citaro което беше по 10-та но вече е на 24.

Метанките на доктора са от близо седмица, 2 броя с Пловдивска регистрация са, Субаро и Гудиар е другата, по 1-та са, а 2-те сиви Ситарота, които бяха по 10-та, и Темсата, си бяха на Дошков, но той ги даде временно, за да може Чолака да си покрие линията. ;)

Едит:30.06.2010
Днес видях, че 3205 по 18-та е снова реклама, видях само, че пишеше на немски, хофман или хорман. Бежаво синия е. ;)

Едит:03.07.2010
Днес един от новите бусове, 6619 беше по 18 вместо по 10-та. :P Така на линията имаше два буса, напоследък все на 1396 попадам, ми не е лош буса да ви кажа, поне е хладно вътре, и се слуша радио NRJ. ;)
maniaka
Приятел на ГТ

вън трошките на 'Грация'

View Profile
« Reply #161 on: 07.07.2010, 21:36:29 »

Абе Баба ни Мера почна само боклуци да пазарува  :angry: нещо това не ми харесва :(
lud_pi4
Нямам спирка

View Profile Email
« Reply #162 on: 07.07.2010, 22:48:52 »

Абе Баба ни Мера почна само боклуци да пазарува  :angry: нещо това не ми харесва :(

Можеби е верен слуха, че е тежко болна, и честито, скоро всички "Чолаци" ще са с костюми.  ;)
eco-power
Запален по ГТ

URBAN ECOLOGY

View Profile Email
« Reply #163 on: 08.07.2010, 03:49:01 »

Можеби е верен слуха, че е тежко болна, и честито, скоро всички "Чолаци" ще са с костюми.  ;)
Ха дано щото са доста разпасани по принцип - не че могат да се мерят с ГТ де  :P
maniaka
Приятел на ГТ

вън трошките на 'Грация'

View Profile
« Reply #164 on: 08.07.2010, 13:34:35 »

мн жалко дано Мерито да е добре,а доколкото костюмите на 4олаците-мн. ми е странно през лятото в тия горещи рейсове как ще се потат :D :D
lud_pi4
Нямам спирка

View Profile Email
« Reply #165 on: 09.07.2010, 09:32:08 »

мн жалко дано Мерито да е добре,а доколкото костюмите на 4олаците-мн. ми е странно през лятото в тия горещи рейсове как ще се потат :D :D

За момента са само тия на 10-та, с бусовете кадето има климатик, вчера пък видях един от бусовете да се подвизава на плаца на Фолксваген, което ме навежда на мисълта, че или са пристигнали последните два, или просто някой се е развалил. ;)
eco-power
Запален по ГТ

URBAN ECOLOGY

View Profile Email
« Reply #166 on: 14.07.2010, 23:26:35 »

За момента са само тия на 10-та, с бусовете кадето има климатик, вчера пък видях един от бусовете да се подвизава на плаца на Фолксваген, което ме навежда на мисълта, че или са пристигнали последните два, или просто някой се е развалил. ;)
Имат климатици ама друг път. Днес реших да ги сефтосам тия "автобуси" - голяма грешка. Вътре имаше 12 седнали и 20 висящи като маймуни. Процорците отворени - климатик - йок. Питам аз ама така че всички да чуят "абе тия бусчета нямат ли климатици и шофьора вика - има ама само при мен и изобщо не стига отзад в купето та ако ви затворя прозорците за да чакаме климатика ще измрете като охлюви." и това в най-голяма жега днес, т.е. близо 40. Вече съм твърдо против тия бусчета - вътре има 12 места които може да се каже че са пътнически - двойката отпред изобщо не е норамална седалка нищо, че за някой може да е по-комфортна - нито са обезопасени нито пък удобни за хора с деца, възрастни, с багаж и да не изброявам нататък. А задните не са повече отколкото на нормален пътнически бус. Сложили едни грозни лайсни с цвят "червен бук" на сивата основа - пълна цигания. И изобщо не са удобни за правостоящи. Разликата от маршрутките е че са по-високи - не че и те имат климатици. Ако пък броим и кондуктора - седящите от 14 стават 13. Е това ако е автобусна линия - аз пък съм трамвай. Аз не мога да разбера как може Чолака да се изправи пред медиите и цяла седмица да продъни ушите на всички че видите ли купил "климатизирани автобуси". Трябва да си пълен профан за да го направиш.   
Chiwth
Приятел на ГТ

View Profile Email
« Reply #167 on: 15.07.2010, 19:09:18 »

Ами да, аз в началото веднъж се возих в тях и климатика работеше и се усещаше на първите 2 реда седалки и отзад просто някак да не са отворени прозорците.

А от днес 10 е с удължен маршрут. Вече ходи през МОЛ-а, по Пещерско шосе, завива на Царевец и отива на обръщалото на 29, 12, 26. После на връщане пак върти около МОЛ-а, гребната... (по ул. Перущица минава и в двете посоки) като цяло голямо въртене пада и е много трудно да се ориентира човек.
nasko84
Запален по ГТ

View Profile
« Reply #168 on: 15.07.2010, 19:59:42 »

това какво значи, движи се като посоченото по-долу  :angry: или как
DareDevil
Писател
**

View Profile Email
« Reply #169 on: 15.07.2010, 20:25:26 »

Quote from: nasko84
това какво значи, движи се като посоченото по-долу  :angry: или как

Не - Юндола,Солунска,Царевец,Пещерско шосе(до тук по пътя на 37),Перущица и нагоре нз как се върти

Chiwth
Приятел на ГТ

View Profile Email
« Reply #170 on: 15.07.2010, 21:59:20 »

Там около МОЛ-а и гребната не можах да разбера как върти и в каква посока. Сигурен съм само, че като идва от обръщалото на 29 завива от Пещерско по Перущица и оттам тръгва към гребната  :D
eco-power
Запален по ГТ

URBAN ECOLOGY

View Profile Email
« Reply #171 on: 16.07.2010, 00:17:33 »

Сега вече съвсем ще се изпотрепят с конкуренцията - очаквам доктора да почне да преглежда безплатно на последна спирка като бонус при пътуване  :P
DareDevil
Писател
**

View Profile Email
« Reply #172 on: 21.07.2010, 01:36:24 »

Спомням си преди десетина години, преди Меритранс да вземат линия 29, имаше два съчленени сини автобуса, които за онова време си бяха готини(сравнени с икарусите).Някой да знае каква марка и модел са?
Благодаря предварително :)
lud_pi4
Нямам спирка

View Profile Email
« Reply #173 on: 21.07.2010, 19:06:15 »

Днес няколко интересни работи видях, едното беше, че една от Темсите Метропол, беше в един сервиз на "Бош", срещу "Бриколаж", беше забутана назад, не знам какво и е имало, а после към 9и30, точно преди кръстовището на "Шахбазян", 3347 Ситарото по 93, беше закъсало, и стоеше на авариини.
escrime
Начинаещ
*

View Profile Email
« Reply #174 on: 23.07.2010, 23:40:34 »

и не само това, един от мерцедесите на Мера беше много закъсал на централна гара .. бqха отворили капаците и се чудеха какво става ..

защо Чолаков пуска микробуси по автобусните линии (10 и 18) ? не е ли малко неудобно за пътниците ? на мен лично ми беше доста некомфортно вчера по 10-та.
eco-power
Запален по ГТ

URBAN ECOLOGY

View Profile Email
« Reply #175 on: 24.07.2010, 17:40:37 »

и не само това, един от мерцедесите на Мера беше много закъсал на централна гара .. бqха отворили капаците и се чудеха какво става ..

защо Чолаков пуска микробуси по автобусните линии (10 и 18) ? не е ли малко неудобно за пътниците ? на мен лично ми беше доста некомфортно вчера по 10-та.
Привет на новия ни член  :clap:
И аз затова негодувам - днес целия ден например 18-та се обслужваше от бусчетата и на всичките им бяха отворени предните / които са и единствените възможни за отваряне/ прозорци. Вътре когато беше тъпкано си представям какво качество на въздуха се достига.
DareDevil
Писател
**

View Profile Email
« Reply #176 on: 24.07.2010, 19:02:12 »

Днес видях Мерцедес Ситаро по 24 на Централна Гара:bb:Помислих да не е по 12, защото видях само задната табела, но автобуса не зави наляво, а продължи напред към автогарата.  :blink:
escrime
Начинаещ
*

View Profile Email
« Reply #177 on: 24.07.2010, 23:14:31 »

ти това Цитаро дето си го видял го выртят по 24 и 93. по други линии не сым го вивдал досега.

благодаря за приветствията :) .. относно 18-ката .. днес се качих да опитам как е .. и бях много неприятно изненадан. Някыде около централна гара се напылни почти до краен предел и повярвайте ми - беше АД ! :( мисля си, че ако пуснат много такива бусове, да вырвят буквално един след друг могат да заместят автобусите, заштото не сыздават такива задрыствания, но това, което е в момента - в никакыв случай !
lud_pi4
Нямам спирка

View Profile Email
« Reply #178 on: 25.07.2010, 19:14:51 »

На 24 си има две Ситарота, а онова другото си е само на 93, ако видите темата за подвижен съставав, ще разберете за какво говоря.  ;) И този уикенд 24 минава през гарата, защото "Васил Априлов" е затворен.  ;) Иначе преди малко видях едно оранжево БМЦ, пред една фабрика за месо, която е в село "Войводиново", по принцип работниците ги взимаха с автобуси на "Никан Лаин", но явно Батаклиев е решил да ползва чуждите автобуси, за лични облаги. :angry:
Marti
Наистина съм луд

580050916
View Profile WWW Email
« Reply #179 on: 26.07.2010, 13:05:56 »

Една снимка от:

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Print