|
RADOCVET
|
 |
« Reply #500 on: 02.07.2010, 16:08:37 » |
|
Андрей Ляпчев и Андрей Схаров не се пресичат!
Пресичат се.
|
|
|
|
AROS
|
 |
« Reply #501 on: 02.07.2010, 16:51:11 » |
|
Зад Билата ще е глупаво ако там е надлезът, но както се реши
|
|
|
|
maniak
|
 |
« Reply #502 on: 02.07.2010, 16:59:52 » |
|
Много приказки - никакви проекти...
|
|
|
|
blagun
|
 |
« Reply #503 on: 02.07.2010, 18:20:56 » |
|
Каква Билла, какъв надлез???
|
|
|
|
Knoxville
|
 |
« Reply #504 on: 02.07.2010, 18:38:33 » |
|
Хаха, като цъкнах върху новите съобщения от тази тема и ме върна 2-3 години назад, статията общо взето е същата, която коментирате и в момента
|
|
|
|
AROS
|
 |
« Reply #505 on: 02.07.2010, 19:23:10 » |
|
Каква Билла, какъв надлез???
До МС Младост 3 където ще е триъгълникът Малинов, Ляпчев, Сахаров.
|
|
|
|
blagun
|
 |
« Reply #506 on: 02.07.2010, 20:57:37 » |
|
До МС Младост 3 където ще е триъгълникът Малинов, Ляпчев, Сахаров. Там никой не се гласи да прави надлез. Малинов ще слезе в траншея на долно ниво. Горе ще са локалните платна и напречните улици.
|
|
|
|
Dimitar Dragnev
|
 |
« Reply #507 on: 03.07.2010, 00:38:17 » |
|
За мен най-наложително кръстовище на две нива винаги е било "България" и "Гешов", за съжаление пак го отлагат.
|
|
|
|
DaveMF
|
 |
« Reply #508 on: 05.07.2010, 18:39:39 » |
|
Доколкото разбрах, е направена цялостна оценка за това къде са най-тежките места, с измерване на трафик, пикови часове и натоварване и сигурно това е резултат от тази оценка. Иначе аз също мисля, че българия и гешов може страшно много да помогне, само дето и Георги Софийски трябва също да е към тях.
|
|
|
|
blagun
|
 |
« Reply #509 on: 05.07.2010, 19:16:36 » |
|
Доколкото разбрах, е направена цялостна оценка за това къде са най-тежките места, с измерване на трафик, пикови часове и натоварване и сигурно това е резултат от тази оценка. Иначе аз също мисля, че българия и гешов може страшно много да помогне, само дето и Георги Софийски трябва също да е към тях.
България/Гешов е заменено от Георги Софийски/Гешов, както се вижда от цитата от 02.07.2010 на сър Хъмфри, това излезе и в съботния Труд: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=532527. Най-смешното е, че са се отказали от България/Гешов... защото било много натоварено и нямало как да се строи. Ами хайде тогава на ненатоварените места да строим! Изобщо защо да се занимаваме с натоварената София, хайде да направим кръстовища на две нива в Горно Камарци! По същата логика вместо продължаване на Тодор Каблешков в източна посока ще му направят второ платно на съществуващия участък - т.е. ще получим градска магистрала от бул.България към нищото! Но докато през ден се поднасят нови и нови проекти, а тези отпреди месец се забравят, напредък няма да има. Ако платят на пет агенции, те ще им предложат пет набора от кръстовища, в крайна сметка за да се завърши нещо, трябва да се започне. За трамвая на горно ниво на Петте кьошета - нямам думи!
|
|
|
|
giorev
|
 |
« Reply #510 on: 05.07.2010, 21:59:23 » |
|
Най-смешното е, че са се отказали от България/Гешов... защото било много натоварено и нямало как да се строи. Ами хайде тогава на ненатоварените места да строим! Изобщо защо да се занимаваме с натоварената София, хайде да направим кръстовища на две нива в Горно Камарци! По същата логика вместо продължаване на Тодор Каблешков в източна посока ще му направят второ платно на съществуващия участък - т.е. ще получим градска магистрала от бул.България към нищото! То за Каблешков няма никаква "логика", точно обратното е при строежа на успоредното платно ще създават неудобство на трафика в първото, а при продължението няма на кого да пречат. Очевидно нямат пари за отчуждаване на терените.
|
|
|
|
popara
|
 |
« Reply #511 on: 20.07.2010, 18:01:15 » |
|
Някой знае ли нещо по въпроса с продължението на бул.Т.Каблешков,в другия форум пише,че са го почнали май?
|
|
|
|
blagun
|
 |
« Reply #512 on: 20.07.2010, 18:41:38 » |
|
Някой знае ли нещо по въпроса с продължението на бул.Т.Каблешков,в другия форум пише,че са го почнали май?
Тогава трябваше да обърнеш внимание и на отговора на твоя въпрос - стартиран е канализационен колектор от Черни връх (старата Мототехника). Срок на изпълнение - 14 месеца. Чак след това може да се мисли за продължение на бул.Т.Каблешков до Хладилника: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=649151&page=72
|
|
|
|
giorev
|
 |
« Reply #513 on: 20.07.2010, 21:12:08 » |
|
Софийска вода АД отново "избива рибата", метро ли ще правят, тръба ли...
|
|
|
|
popara
|
 |
« Reply #514 on: 21.07.2010, 15:11:47 » |
|
Тогава трябваше да обърнеш внимание и на отговора на твоя въпрос - стартиран е канализационен колектор от Черни връх (старата Мототехника). Срок на изпълнение - 14 месеца. Чак след това може да се мисли за продължение на бул.Т.Каблешков до Хладилника: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=649151&page=72
Видях отговора но реших да проверя дали тук все пак някой знае нещо.Но явно продължение на Каблешков до Симеоновско шосе си остава все още далечна перспектива
|
|
|
|
etnies
|
 |
« Reply #515 on: 23.07.2010, 00:37:37 » |
|
До Симеоновско? То ще е цяло чудо до Черни Връх да го докарат.
|
|
|
|
DaveMF
|
 |
« Reply #516 on: 02.08.2010, 09:59:31 » |
|
Аз го разбирам единствено и само като пробив за трамвай до луи айер и това е..
|
|
|
|
Jorr
|
 |
« Reply #517 on: 02.08.2010, 10:11:26 » |
|
В този му вариант трасето е силно безсмислено. А и какво има да отчуждават към Черни връх, там не е ли само черен път насред трънаци? По-добре да пренасочат парите към други проекти.
|
|
|
|
blagun
|
 |
« Reply #518 on: 02.08.2010, 10:16:26 » |
|
В този му вариант трасето е силно безсмислено. А и какво има да отчуждават към Черни връх, там не е ли само черен път насред трънаци? По-добре да пренасочат парите към други проекти. То ако правят трамвайно трасе, по-добре да го почнат откъм Овча купел и да го удължават постепенно в източна посока.
|
|
|
|
DaveMF
|
 |
« Reply #519 on: 02.08.2010, 10:18:19 » |
|
Като започнат да подготвят обектите, сигурно ще има подробна обосновка... И на мен ми се струва напълно безмислено, но пък кой знае, може и да има връзка с грандиозния строеж на Софийска вода наблизо...
|
|
|
|