И аз мисля че е хубаво билета да стане например 4 лева. Най-малкото за да има контрол над нещата и няма да стават блъсканици а тия 4 лева са нищо за работещ в днешно време. 4 лева по 60 човека в автобус това си е приход от цели 240 лева само за 20-25 километра пробег! Добре е, ще има пари и за по-добра поддръжка на тези автобуси, и за бонус на шофьорите по тези тежки линии. Разбира се като стане 4 лева без допускане на правостоящи, пълна забрана за движение на автомобили, даване на номера на билета с места и колкото месат има толкова хора пускат, след това веднага идва друг автобус. За кой да е работещ човек или пенсионер 8 лева отиване и връщане са нищо в днешно време. 10 автобуса трябва да стигнат ако се допускат само седящи и при пълна забрана на автомобили се очаква и още пътници да дойдат да си платят. Ако видят зор може да пускат и 302-ките при повече народ.
Забраната за автомобили задължително, защото ми прави впечатление че не могат да се изкачат, започват да буксуват и да се пързалят надолу и така блокират и автобусите. Преди 2 недели точно това стана под бай кръстьо, а не е за сефте, този път пак на завоя на романския лифт една кола забуксува и тръгна да се връща назад и замалко да блокира пак рейса зад нея. Аз по 2 пъти в месеца, независимо от климатичните условия, дали е жега или са виелици и студ си се качвам до Черни връх да тренирам и за по-добра услуга няма проблем да дам по 4 лева в посока. Разбира се би било много хубаво услугата да я има и през седмицата ама да видим.
Допреди 2-3 години междудругото билета беше 4 лева и пак винаги си се пълнеше автобуса, което значи че не е проблем и то тогава заплатите бяха по-ниски от сега. Дори и тъпканици като сега пак ставаха от време на време.