Масов градски транспорт > Карти, билети, таксуване...

Пускат кондуктори в ГТ

<< < (2/5) > >>

borosport:
Дето се вика Одобрявам. А за мангалите не се притеснявайте.При положение, че има постоянно кондуктор не вярвам да се бутат много да се качват пък и кондуктора веднага може да звънне на колегите от контрол по транспорта и да оправят циганьорите набързо.Пък и как виждате на мен да ми иска пари за билет и да прескочи циганьора отсреща.Еми няма да стане.
 Пък и може и няколко скина да пуснат ама от тия по-едричките не тия вейки дето се правят на скинари и циганите ще почнат да си купуват билети

vesko76:
Аз предлагам да ги пуснат по тб8,поне няма да имат проблеми с тълпите,а гратисчийте там са доста,всички са на принципа-щом няма хора,няма и контроли. :lol:

Dragon:
Няма да изкарат дълго тия кондуктори... като се качи тумба цигани айде ходи ги глобявай или в пъния трамвай айде ходи проверявай кой се е качил сега, кой преди... неприложимо е в софийския градски транспорт.

DarGo:
По-добре наистина да ги пуснат по някои по-ненатоварени линии като ТБ 8, но още по-добре е да ги сложат в линиите които минават покрай гарата - ТМ1, 3, 7, 9, 14... Там гратисчиите са най-много просто защото са хора от провинцията които не са и чували за перфоратор и ще е много по-добре да има някоий да им бута билети в ръцете. :P

CKD:
Ама вие какво си мислите - във влаковете като има кондуктор данеби да няма гратисчии?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version