Кампания: Подкрепете запазването на транспортната история на България
Даже в тези цветове е по-хубав, отколкото в синьо-оранжево.
Quote from: Stanislav_07 on 18.01.2026, 19:36:50Даже в тези цветове е по-хубав, отколкото в синьо-оранжево.В коментарите под снимки в интернет пишат хората точно обратното, че цветът е зле. Най-много ми хареса един коментар, че цветът е цвят радомирска боза за 6 стотинки.
Quote from: fafan on 18.01.2026, 20:55:07Quote from: Stanislav_07 on 18.01.2026, 19:36:50Даже в тези цветове е по-хубав, отколкото в синьо-оранжево.В коментарите под снимки в интернет пишат хората точно обратното, че цветът е зле. Най-много ми хареса един коментар, че цветът е цвят радомирска боза за 6 стотинки. На мен ми се повръща от тази светло синьо-оранжева комбинация. Честно казано не я виждам подходяща за София.
Quote from: Stanislav_07 on 18.01.2026, 20:58:23Quote from: fafan on 18.01.2026, 20:55:07Quote from: Stanislav_07 on 18.01.2026, 19:36:50Даже в тези цветове е по-хубав, отколкото в синьо-оранжево.В коментарите под снимки в интернет пишат хората точно обратното, че цветът е зле. Най-много ми хареса един коментар, че цветът е цвят радомирска боза за 6 стотинки. На мен ми се повръща от тази светло синьо-оранжева комбинация. Честно казано не я виждам подходяща за София.Тази комбинация се появи един ден от нищото, никой не разбра кой я измисли и защо. Може да е била и някакво еднолично решение, няма да се учудя.
До колкото знам, ливреята е по дизайн на Песа и "подарък" от тях. Откъде са се вдъхновили за дизайна май не се знае...
Не само дизайна, самият монтаж е направен от тях.