В крайна сметка се оказа, че има една полулегална-полунелегална маршрутка за Ярема, Ковачевци, отбиване през Ярлово, Поповяне, отбивка през Алино и Белчин Баня, Белчин и до Клисура. Но никъде не е обявена. Микробусчето е Пежо или Ситроен, не обърнах внимание, като софийските маршрутки и тръгва от Автогара Юг, но не от самата автогара, а от уличката отсреща, където има вход на една автокъща. На някаква пернишка фирма, с пернишки номера е. Тръгва всеки ден в 9 сутринта и в 6.15 вечерта. Обратно от Клисура тръгва в 6 сутринта и в четири след обяд. Спира и на спирката на Лесотехническия, където спират 69, 70, 123, 88 и 413 - срещу трамвайното ухо. В Ярема има три спирки - пред детска градина Питър Пан, в началото на самата вилна зона и пред чешмата, старата последна спирка на 270. Прави впечатление, че всички села нагоре си имат по две автобусни спирки, а в Поповяне са цели три. В Белчин конкретно има спирка съвсем близо до Цари Мали Град, в посока Клисура, но ни остави на центъра, понеже нямаше хора за Клисура и спря дотам. Ако не я бях открил съвсем случайно, отиването просто пропадаше. Първо отидох на автогара Сердика да питам, понеже в Интернет последната информация е, че автобусът тръгва оттам. На информация ми казаха, че Нов Пламък от там тръгва само за Диканите и Дрен. После звъннах на Нов Пламък, които ми отговориха, че вече не карат по тази линия. Най-накрая отидох на Автогара Юг, където нищо не знаеха - казаха ми до Самоков по другия път през Панчарево и оттам за Белчин. Между другото, въпреки че са през половин час, и до Самоков повечето автобуси са маршрутки - голям рейс за Самоков не видях. Съвсем случайно видях отсреща бялото микробусче и то пет минути преди да тръгне, та си поговорих с шофьора, който ми каза, че има сутринта в девет часа.
Не знам през останалите дни как е, но в петък вечерта и в събота сутринта си има хора и определено трябва по-голям автобус. Беше пълна с правостоящи, в събота сутринта също - до Ковачевци стояхме прави. Не можело да пуснат голям рейс, понеже имали в наличност, ама линията била "допълнителна" и съответно нямали право.
Иначе крепостта е много хубава, има също етнографски музей и реставрирана възрожденска църква. Имаше страшно много хора, но явно почти всички, освен нас, бяха с коли. За фуникулера се чака бая, понеже вагончето е само едно, много малко е - малко-по-голямо от асансьорна кабина и пускат на курс по максимум 8 човека. А в 12 на ообяд, дори да има хора да чакат, се хлопва мандалото за час и 15 минути. Пътуването в едната посока е три минути. Понеделник и вторник не се движи - тогава можеш да се качиш до крепостта само по екопътеката или с колата по черен път..Вярно не е кой знае какво, не е като фуникулерите из Австрия и Швейцария, но досега и такъв нямахме. Цените също са добри - билетът е четири лева на човек за всичко, вкл. качване и слизане с фуникулера.Яденето също е много евтино - в центъра на селото има едно ресторантче, горе-долу чистичко, където за осем лева общо се наядохме двамата с кебапчета, картофи и безалкохолно. С една дума добре, обаче липсата на адекватен транспорт разказва играта на всичко. Не всички може да са с коли. И през Самоков положението не е добре. Дотам добре, обаче от Самоков за Белчин има само три автобуса дневно и за да идеш, трябва да се качиш задължително на първата маршрутка в седем сутринта, че да хванеш рейсчето за Белчин. Следващото е чак след обяд. Вечерното го отписваме, защото се прибира в Самоков след като последната маршрутка за София е заминала. Друг транспорт няма. А схемата е тотално самоковско ориентирана, въпреки че много хора от тези села ежедневно идват на работа в София.
А едно време, докъм 2001-ва година, от Дървеница имаше две отделни линии - София-Поповяне-Ярлово и София-Ковачевци-Клисура, обслужвани от малашевски Чавдари 11М4, всъбота сутринта по два и все бяха пълни, много често и с правостоящи. Ползвал съм ги до Железница, където ходех да правя геодезически замервания, вместо трошките 11Г5 по 69. Бил е зачислен и пробен Чавдар 130 от Малашевци, но него не го сварих когато почнах да пътувам в тази посока..По едно време до Клисура пътуваше дружбенска много ръздрънкана Шкода 11М3 и понякога 11Г5. После линията мина към Република и стана една, но пускаха Кенти, същите като за Катунци, също бая се пълнеха. Пое я Земляне със същите автобуси. Докато когато през 2007-а идват Нов Пламък, те поне в събота сутринта са пускали Исузу, но от година и половина са се отказали и кметицата на Белчин ми сподели, че сума ти време се е борила за пускането поне на тази маршрутка. Не ми е ясно как могат да се отказват, при положение, че линията я има в транспортната схема, и то на Столична община, и който я е взел на конкурса, е длъжен да я обслужва.
А работата всъщност е изключително проста - пътят е общо взето хубав, дупки няма и могат да разделят курсовете до Самоков половината да са през Панчарево и Околците, а другата половина да минават през Железница и да обикалят през тези села. Ярлово например си е бая голямо село, има и секретно военно поделение.