Понеже виждам, че модераторите в този форум не спазват правилата, явно това важи и за потребителите и ще си позволя да се ползвам от тази "екстра".
Та, Г-н РАДОЦВЕТ-е(пиша на кирилица, че ще ме погнат враговете на латиницата), въпросната табела, която толкова ти избоде очите, че е заснета на родопско одеяло е получена по най-законния възможен път(служебен и с протокол) и е част от цялостна установка за диагностика и ремонт на BROSE. Система, която 15 години е оставена на произвола на съдбата е на път да се възроди и се гордея, че точно аз ще съм човекът, който ще направи това. Интересно е изказването ти "да си закупи"... Не знам още някъде, ИБИС техник да си купува оборудване, за да си върши работата... Аааа, да, забравих, купищата пъти, в които съм си купувал кабели и консумативи докато бях в "Електрото", но там беше главно заради това, че се налагаше да се правят неща от типа "проба-грешка" и ТНТМ. Имам стендова база за всички възможни системи, включително и такива, за които РАДОЦВЕТната ти глава не е и чувала... Та пак за родопското одеяло и табелата. Бих я снимал и на друго място, но то е заето с една цяла Виенска система. Но тя е секретна!