Кампания: Подкрепете запазването на транспортната история на България
Гледам,че има нов превозвач от Пловдив до Царацово, явно Петко се е отказал от линията.
Да не би ВДЛ-ите да са бракувани и нарязани вече? Жалко ако е така, бяха доста удобни автобуси.
22 е 3 коли от днес по неясни причини.
По принцип електрическите врати са екстра дето се предлага.
22 е пак 4 коли 6034 се е завърнал и интервалите са изравнени.
2 кола на 93 ходи и празничните, на 22 е Караджово с 6 курса през деня, иначе си е Катуница.
Линия 24 се обслужва от Петко Ангелов. Това на коя фирма се води официално договорът не е важно. 24 и 93 се водят на фирма Меритранс 2002, която е на Петко. 16 и 22 са на Меритранс 2017 която е на Татяна Златанова. Но явно между Петко и Златанова има много близки отношения и те са се разбали кой кое да кара. Към днешна дата на Златанови/Меритранс са 16, 22, 36, 93. На Петко са 24, 44, 66 и 116 и всички тези линии се обслужват от гаража в Тракия, който от край време е гараж на фирма Меритранс. Не знам дали всички линии имат един и същи шеф, нарядчик и т.н тук има хора които знаят повече нека да кажат ако имат информация.
16, 22, 36 и 93 са към КЗТ Златанови/Меритранс 2017 на Татяна Златанова, която мисля че е дъщеря на старата собственичка на Меритранс или въпросната "Мера" за която говорихме по-рано и която доколкото знам отдавна вече не е в този бранш. А 24, 44, 66, 116, какво значи едната и другата Меритранс, каква е разликата между двете? Аз знам че са на Петко Ангелов всичките. И всички тези линии са в гаража на старата фирма Меритранс в Тракия. А иначе, според сайта на общината, 24 и 93 се водят на старата фирма Меритранс 2002, а 16 и 22 се водят на Меритранс 2017, т.е на КЗТ.
99 не е ли по-дълга линия, аз с такова впечатление съм останал.