Аз също се сетих за ул. Вяра във Варна

най-вече до бл. 138 пред кръстовището с "Цар Освободител". В Сатара Загора няма съчленени тролейбуси, имаше 3 или 4 Дака (аз съм виждал само три - 1031,1033,1034), но тях ги нарязаха отдавна. Новите 14 ще бъдат несъчленени с по 3 врати. И да се върна към стръмната част от ул. Св. Отец Паисий, там наистина градуса на наклона е много голям и преди кръстовището с ул. Августа Траяна изведнъж става равно.

Ако улицата малко се "изпили" няма да има проблеми. По самата ул. Августа Траяна, по линията на 2-ката има също наклон, но там той е по-полегат.

П.С. Ползата от тази линия (25) се свежда до подобряване на транспортното обслужване от/до ЖП гара, тролея няма да дублира 3-ка, 8-ца, както и 2-ка към Стадиона, а гарата ще бъде свързана с цял нов район (между другото подобна автобусна линия е съществувала преди много години). В обратна посока ще имаме нова връзка на Стадиона - с центъра, освен със спирка Алана от 2-ката.
Няма да е зле и автобус 204 да бъде заменен с 4-ка от Вуза през ЖП гара и Автогара до Фермер-2000, за да има поне един автобус, който да минава край Автогарата, но това е за съвсем отделна тема.