Да ще мрънкам че е спам, защото не е по темата, а ти дърдориш до голяма степен глупости и прочее.
Една от причините да "лапна западната цицка", е точно тая отврат. Всякакви личности драпат към властта. Като доста от тях ползват маската на такива НПОнца и организацийки. Въпросният лидер на НПО е част от партия, което не мисля, че много не се връзва. Добре да си пищят- ама да пищят за нещо градивно, а не само за писукането. Или да си правят евтин ПР за да стане както сега- Спаси София да се набута във властта. Щото бас държа че същите изведнъж ще се влеят със статуквото. Казах в предното мнение- няма проблем да има НПОта и организации, но да работят за идеята си. А не да перат пари, да драпат за власт, да избиват комплекси, прокарват и натякват идеите на болни маниакални мозъци. Както казах, такива организацийки в България съсипаха и/или доста от хубавите проекти. Ама това е доказателство и за неадекватността на българските институции и съд. Един прост пример- некролозите в София.
Тук където съм има също много НПОта и оганизацийки, но те поне са разграничени от властта. Единственият им досег е когато се влезе в общуване с тях по някаква тема, в която са фокусирани.
Ако искаш още дискусия по тоя въпрос- или в съответната тема или ми пиши по някой от каналите за лична комуникация.
Сега наистина- нека модератор изчисти плявата от тая тема и да се спре словестната диария вън от основната тема.