Кампания: Подкрепете запазването на транспортната история на България
От къде знаеш, че има индийци, къде са скрит, колко са. От онази група дето и ти ли пишеш знаеш??? До като не го видя с очите си не вярвам.
Поредният нервен шофьор, и кондуктор:https://sos-bg.eu/%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d1%88%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d1%85%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%bb%d0%b8%d1%85-4/?fbclid=IwY2xjawFk8ndleHRuA2FlbQIxMAABHV-FKSEJDtWMK2hNslG0l_tkt5LtPpqUi3Tnm-b2swvwNjPX05zfu3lZaA_aem_K15btl1k4gLQC6wCM8q8mA
а 15-те въпреки, че не ходят до Прослав
Quote from: plovdivtransport213 on 07.12.2024, 17:26:51Да не работиш там, че знаеш всичко? Пък тогава защо си сложил този лозунг под профила ти “ГТ Пловдив запада”?Къде работя няма значение, а относно другото - последно време виждам че има подобрения с транспорта, вече няма линия, която се чака повече от 20 минути делник, включително и 20, 21, 27 и 99. Също така щъркелите в момента се движат предимно на 16 и 93, на другите линии са по-малко. Единствения проблем е че се движат няколко автобуса наведнъж и после има дупка, но това е заради задръстванията и защото никой не пуска автобусите, въпреки че хората са длъжни. Ако имаше бус ленти, разписанието щеше да се спазва. На спирката пред Централна Гара много коли се движат в лентата, където е спирката, е как да се спазва разписанието. А относно новата система нещо ме кара да си мисля, че повечето хора я искат, за да пътуват гратис.
Да не работиш там, че знаеш всичко? Пък тогава защо си сложил този лозунг под профила ти “ГТ Пловдив запада”?
магистралата която е преди селото, ще минава през града, което няма как да стане, ама то това май не ви е много ясно.
Най-лесното, ефективно и щадящо финанси решение е елементарно - разтегляне на разписанията, намаляване на средната скорост на придвижване и свеждане до минимум ролята на GPS-и, говорещи автобуси, табла и всякакви подобни електроники, които само утежняват основните процеси.
Първо магистрален път няма как да минава през града, второ, околовръстно ако играе ролята значи Труд няма как да е в Пловдив, и точно там идва проблема, ако си към община Пловдив, се водиш квартал и към града, само в Пловдив е така накъсано и на сто общини, защото се води всичко област Пловдивска, община еди коя си, с административен център Пловдив, а града е община Пловдив и само това което е границите му, не е като в София със София град и София област.
Quote from: Plovdiv transport on 02.02.2025, 23:23:07 Също кои комбота от миналото биха били интересни, например Волво по 99, знам че много ги споменавам, но съм голям фен на тези автобуси, дори и синьо - жълтите бяха класа. Лека вечер Аз бих казал съчленени Неоплан по 18 (имаше такива за седмица-две през 2007г.) и съчленени Huliez по 12 (за кратко при стачката на общинския ГТ през 2002г.).ПП: въпросът ти, както и 95 процента от останалите те в темата "История на маршрутната мрежа" са на неподходящо място.
Също кои комбота от миналото биха били интересни, например Волво по 99, знам че много ги споменавам, но съм голям фен на тези автобуси, дори и синьо - жълтите бяха класа. Лека вечер
Ми защото шофьорът е решил да си направи шега и да пусне такъв надпис на табелата, елементарно. Понякога наистина все едно падате от Марс.
Това го правят редовно шофьорите на Дрита и на Недялко. А шофьорите на 99 пък казват, че няма спирка там, където е последната спирка на 9, 29 и т.н. и я пропускат, в този случай прави ли са?
Мислите ли, че е възможно линия 1 да отиде в гараж Тракия или при Дрита?
Но тези автобуси не се знае колко време ще издържат технически, а и няма ли да има и чисто нови, я Ситипортове, я БМЦта?