Author Topic: Re: Общи теми и Въпроси  (Read 15887 times)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Общи теми и Въпроси
« Reply #20 on: 16.03.2018, 00:04:33 »
Защо на София и гледате само автобусите? Столичен автотранспорт предлага най-гадната услуга. Шофьори се крият и пропускат курсове понякога. Но електротранспорта е на ниво като разписание.
Освен това метрото успява да разнася из града солиден пътникопоток, който автобусния транспорт трудно обслужва.
Да се говори, че е лош транспорта при тази разлика в броя пътници е несериозно. Да не забравяме, че има градски транспорт извън града и на 20-30 км. в планината - напр. 98 ходи до Железница, която граничи с община Самоков, има автобус до Плана, автобуси до лифтове и др. И всичко това с картата за градско предвижване.
Лошо е, че разстоянията са големи и изморителни за ежедневно преминаване. Затова се чудят някои колеги от проблемите в Пловдив щото можеше да няма никакви проблеми с повече активност на местната власт през годините. Все пак Пловдив не е Първомай.

Изпратено от моят XT1700 с помощта на Tapatalk

Украйна, победа!

Offline mitakaailqka

• Маниак
  • Мразя чолаков! Мразя хебросбус! Мразя петко!
    • View Profile
« Reply #21 on: 22.10.2019, 09:54:00 »
Не забравяйте да гласувате тази неделя пак за шефовете на транспортните фирми в общинския съвет.
Докато в тях е и хляба и ножа няма да се оправи транспорта в Пловдив, да знаете.

Offline Bulgaria111

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #22 on: 22.10.2019, 20:28:13 »
Не забравяйте да гласувате тази неделя пак за шефовете на транспортните фирми в общинския съвет.
Докато в тях е и хляба и ножа няма да се оправи транспорта в Пловдив, да знаете.
И за ГЕРБ, които работят в полза на трите транспортни фирми от градския транспорт

Offline pldbus

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #23 on: 22.10.2019, 21:00:16 »
За да бъдем малко по-конкретни - Чолаков е кандидат за общински съветник, като е на 5 място в листата на БСП за предстоящите избори. :D

Offline eco_power

• Запален по ГТ
  • URBAN ECOLOGY
    • View Profile
    • Email
« Reply #24 on: 23.10.2019, 00:05:11 »
За да бъдем малко по-конкретни - Чолаков е кандидат за общински съветник, като е на 5 място в листата на БСП за предстоящите избори. :D
Той пък като цветарка - нали беше уж при Данка ... както и да е, ако погледнем по-отгоре картинката, се вижда, че именно фаворитите (единият от които в лично качество) докараха ГТ в Пловдив до този хал. Днес пък прочетох, че друг от водещите кандидати (нарочно не го споменавам, да не каже някой, че говоря преднамерено) щял да търси отговорност за провала на транспортния проект ... и от кого щял да го търси - от своите?!? Интересно, как сега се е сетил човекът, нищо че има всички правомощия, но вече втора година не е гъкнал по въпроса ...

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #25 on: 23.10.2019, 07:43:12 »
Приватизацията се случи при седесаря доктор, през лятото на 2007,  което беше месеци, преди въпросният кандидат да бъде като кмет! Тогава почти всичко беше баталясано от доктора и бяха останали около 10 тролея.
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #26 on: 23.10.2019, 08:01:25 »
Приватизацията се случи при седесаря доктор, през лятото на 2007,  което беше месеци, преди въпросният кандидат да бъде като кмет! Тогава почти всичко беше баталясано от доктора и бяха останали около 10 тролея.
Чии партньори са тези подобни от СДС? Много скири идиоти се промъкнаха в СДС докато бяха на власт и не издържа ха и 3 години и почнаха с мизериите и по партията си и по всичко.

Изпратено от моят DRA-L21 с помощта на Tapatalk

Украйна, победа!

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #27 on: 23.10.2019, 08:20:41 »
Не ме е и вълнувало кои са били в коалиция с Чомаков тогава, но е факт това, което казвам, защото си го спомням много добре, понеже бях на почивка и го прочетох във вестниците.
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #28 on: 23.10.2019, 08:35:14 »
И аз се чудех тези дни, къде ми се губи господин Автотранс из листите на партиите, а той се пребоядисал за пореден път. Интерсно, хем е в конфликт на интереси, хем напира пак да е общински съветник. ;)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #29 on: 23.10.2019, 09:49:21 »
Не ме е и вълнувало кои са били в коалиция с Чомаков тогава, но е факт това, което казвам, защото си го спомням много добре, понеже бях на почивка и го прочетох във вестниците.
Не, СДС в момента е в коалиция с ГЕРБ., я формално конкурентите в Пловдив ГЕРБ и ВМРО са в коалиция на национално ниво. Следователно само Гърневски е бил що годе кмет като хората, обаче в момента си ебаш в ГЕРБ. Тогава?!
Тогава излиза, че е управляван Пловдив от една аморфна маса политици, за която важи принципа на неопределеността - колкото по-точно им знаеш партията, толкова по-малко им знаеш акъла и обратното...

Изпратено от моят DRA-L21 с помощта на Tapatalk

Украйна, победа!

Offline Bulgaria111

• View Profile
« Reply #30 on: 23.10.2019, 14:04:26 »
И аз се чудех тези дни, къде ми се губи господин Автотранс из листите на партиите, а той се пребоядисал за пореден път. Интерсно, хем е в конфликт на интереси, хем напира пак да е общински съветник. ;)
И между другото като стана дума за Автотранс Чолаков, напоследък все по-рядко и по-рядко засичам кондуктори в техните автобуси, по-често билети се продават от шофьорите и то по различни линии, докато другите 2 фирми го правят много рядко.

Offline mitakaailqka

• Маниак
  • Мразя чолаков! Мразя хебросбус! Мразя петко!
    • View Profile
« Reply #31 on: 16.07.2020, 22:02:59 »
.
« Last Edit: 16.07.2020, 22:16:13 by mitakaailqka »

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #32 on: 13.08.2020, 14:59:34 »
del.
« Last Edit: 13.08.2020, 15:01:35 by KillKill »

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #33 on: 01.10.2020, 16:42:28 »
del.
« Last Edit: 01.10.2020, 16:51:45 by KillKill »

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #34 on: 30.10.2020, 13:54:56 »
И след днескащната пресконференция по отчета, са си реши да направят автобусите на 15 мин извън час пик, поредното безумие. Поне да питат гражданите за тези неща, да дадът мнения, обществено обсъждане ТРЯБВА, не както е сега след 5 месеца отговор от великите малауници в ОКТ.

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #35 on: 13.11.2020, 20:16:37 »
дел.
« Last Edit: 13.11.2020, 20:49:49 by KillKill »

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #36 on: 15.11.2020, 11:17:28 »
дел.
« Last Edit: 15.11.2020, 11:19:18 by KillKill »

Offline Bulgaria111

• View Profile
« Reply #37 on: 05.03.2021, 21:27:49 »
Някой знае ли защо,когато има сливане на почивни и работни дни, почти винаги липсват Темсите от линия 9, които обикновено са замествани от евро 5 щъркели и чат-пат автобус от 25.

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #38 on: 01.05.2021, 09:30:50 »
Те и сега са облепени със същата реклама, само нископодово на Дрита е с премахната реклама.

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
« Reply #39 on: 05.05.2021, 08:22:33 »
дел.
« Last Edit: 05.05.2021, 08:24:09 by KillKill »