На ТБ3 не знам защо всички му вдигат мерника, като това е една доста полезна линия, ако не беше през половин час. Ако нещо се дублираше при тролейбусите в Младост, то това беше 5 и 8, които бяха безсмислени. 8 винаги беше празен, защото по маршрута си винаги имаше един редовен тролей пред него. До кьошетата беше пакетно с 5, който обираше пътниците преди него, а после 2 и 9 вършеха тази работа. Ако случайно решат да го върнат на стария маршрут, буквално ще е безсмислен. Единственото, ако толкова много хора им пречи, че от Цариградско ходят 3 тролея на север, то по-скоро 11 да го пуснат към ВМА, 8 да си остане основен обслужващ тролейбус на Сточна и отделно и 6, който беше удължен и останалото да си е, както е.
Иначе откакто се помня 88 винаги в бил зле като разписания. Преди 20 и повече години с майка ми като ходихме от Лозенец до 43ти блок в Младост (всеки уикенд), винаги си спомням, че се изреждаха сума ти 120 по Вапцаров, докато не дойде един грохнал 88, който даже беше и тъпкан. Та моите наблюдения са били, че 88 винаги е бил зле към разписания. Явно сега е още по-зле. ТМ21 не знам как стои положението, но всъщност така и не ползвам трамваи от 4ти парк, освен инцидентно, така че няма как да коментирам.