Инфраструктура > Пътна инфраструктура

Изграждане на нови пътни артерии

<< < (2/76) > >>

giorev:
Връзката с Ляпчев дали е отчуждена на 100%? Залагам на Сахаров, т.е. още един светофар по Малинов - нека шоуто започне сега!

bonbon:
Това ли имате предвид?

Repcho:

--- Quote from: viktorlc on 10.02.2012, 12:28:25 ---Еми да де! От Малинов до Ресен! Само не знам какво ще удължават от Ляпчев или Сахаров. Ще потърся.

--- End quote ---
Ако ще строят Ляпчев от Малинов до МС Младост 3 е едно, друго ще е ако строят бул. Универсиада до МС Младост 3, има разлика. Според мен трябва да построят и двете, но това е друга тема

giorev:
Естествено, че става въпрос за отсечка от Малинов до Ресен. Изграждането на улица/булевард САМО от Цариградско/Копенхаген до Ресен би счупило тъпомера  ;) Има логика да пуснат и ГТ по това трасе, например нещо от 5ХХ, но имам чувството, че и те не са сигурни какво ще правят.

blagun:

--- Quote from: Repcho on 10.02.2012, 14:05:19 ---Ако ще строят Ляпчев от Малинов до МС Младост 3 е едно, друго ще е ако строят бул. Универсиада до МС Младост 3, има разлика. Според мен трябва да построят и двете, но това е друга тема
--- End quote ---
Тук явно има двусмислие с името "Универсиада", което преди включваше Ляпчев и Копенхаген (т.е. от Дървеница до Дружба-2), а сега - нито едно от двете.
Категорично съм на мнение, че трябва да ги има и трите лъча - на запад към Ляпчев и Сахаров и на изток - към пътния възел със Самоковско шосе и Копенхаген. Но явно се очертава източният лъч да стане успоредно с ТМ23, по лъча между Билла и Рувекс няма и наченки от каквато и да е било дейност и остана само пробив към Сахаров. Дано поне той стане през тази година...

--- Quote from: bonbon on 10.02.2012, 21:09:50 ---Попринцип по план автобус 510 ще обслужва Метростанция Младост 3, би трябвало тя да минава по тази нова връзка.

--- End quote ---
Не е изключено на този етап единствено да възстановят връзката Младост 1А-3 (това са длъжни да направят) и по нея да пуснат минибусчетата.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version