Общ форум > Разни
БГ Черноморие
София 100:
Кадри от 1970г., на които се вижда хотел "Дунав" и част от интериорът му.
New_Passenger:
Пускам тема за българското черноморие. Мисля че след като лятото свърши, подобна тема е подходяща, защото ще навява спомени за лятото.
Пишете нещо, свързано с нашето черноморие.
ooleg:
Не съм го виждал и като знам цените скоро София ще гледа само Гърция.
Много е гадно да те дере алчен българин дето ме внася осигуровки на служителите си.
От години като ходят нашите спят под наем в жилище (къща) за по 50-60 лв. на вечер и си ядат храна от магазина или си готвят.
В хотел не стъпват.
Ходят на хотел примерно където не е курорт.
Тая година бяха за 2 дни само щото нямаше възможност за повече дни поради графика.
1 вечер в Бургас и 2 вечери във Варна.
На мен море не ми се гледа. Бих ходил до Варна да се видя с някой не и заради морето.
Вярна я обичам, но по друг начин - като място където ми е дало силни емоции.
New_Passenger:
Варна и Бургас са големи градове и не стават, ако искаш да си починеш от всичко и всички. Затова повечето хора предпочитат по-малки курортни селца. Дори Несебър е пренаселен.
И какви силни емоции ти е дало туй място, наречено Варна? :)
yogimax:
Бях на Обзор това лято и беше хубаво. Морето и плажът там са много просторни и приятни. Ставах рано и по изгрев бях на плажа, и си плувах и медитирах. Най-магическото време на денонощието. Градчето е добре благоустроено и ми хареса, както и планината, макар и ниска. Не се храня по български ресторанти, защото нямам доверие и защото и без това няма нищо дето е веган. Бях на храна при Витарама, и беше скъпо за България, но поне знам какво ям.
В Хърватия плажовете са много по-лоши, и малки при това, навсякъде камъни и си набиваш петите, болезнено е всяко влизане в морето. Но самото море там е по-хубаво, по-синьо и кристално, не е зеленикаво-синьо като Черно море.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version