Други видове транспорт > Междуградски автобуси
Превоз от София до Цари Мали град
(1/1)
emmm_192:
Интересувам се има ли маршрутка,или рейс по тази дестинация до крепостта,или в близост до нея.Някой,ако знае може да съдейства
Благодаря )))
poly911:
От София директно до крепоста не
Но има от София до Самоков и от там до село Белчински бани където се намира Цари Мали град
Ivo:
За съжаление междуградския автобусен транспорт го скапаха тотално последните 10-тина години. Нито може да намериш актуални разписания, нито да си купиш билет онлайн нито нищо. Повечето линии се обслужват от тотално неадекватни частни превозвачи на които не знам колко изобщо може да се разчита.
Може би най-добре е да се запишеш на организирана екскурзия, каквито има много в нета и даползваш техните автобуси за транспорт. Ако съвсем няма като всички останали им теглиш една и си викаш"абе що не си взема и аз кола"
тролей №164 линия 2:
БДЖ се славят/славеха като превозвач, на който трудно може да се има доверие, но през последната година-две драстично намалиха закъсненията и отменените влакове. Вярно е, изказвам пристрастно мнение като фен на всички видове релсов и като цяло електротранспорт, но бих пробвал вариант до гара Костенец или до гара Дупница. Директни влакове колкото искаш, въпросът е дали ще се намери нещо след това..., но сякаш следва да е по-лесно предвид по-малката дистанция сравнено с това да търсиш автобус още от София.
IKAR:
https://avtogara-samokov.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
Ето сайта на автогара Самоков. Това, което ви трябва е "Ярлово, Ковачевци, Поповяне, Алино, Белчин, Рельово, спирка Брезите" - в 7.15 - до Брезите, 12.25 и 15.40 - до Брезите. Брезите е старата последна спирка на 69, преди да го удължат до Ярема - трябва да се види разписанието на 69 в сайта на ЦГМ и да се засече точно с кои курсове на 69 тоя рейс прави връзка.
Другия вариант е Клисура, Алино, Белчин, Рельово в 8.30, 13.30 и 17.40.
Преди повече от 10 години имаше пернишка маршрутка от автогара Юг в 9 и 18 за Ярлово, Белчин и Клисура, но не знам дали още я има....
Navigation
[0] Message Index
Go to full version