Общ форум > Разни
Спомени...
AROS:
Хрумна ми идея, тъй като скоро наближават абитуриентските балове всеки от колегите във форума който е бил абитуриент може да сподели спомените си от неговия бал, това важно за живота ни събитие. Аз бях абитуриент през 2002г. Имах щастието да празнувам абитуриенският си празник в Италия. Бях на екскурзия с маршрут София-Венеция-Верона-Падуа-Гарда. Невероятно изживяване,съчетано с такъв преломен момент от живота ми. Спях в един къмпинг в новата курортна част на Венеция, в Местре-къмпинг Фузина, невероятно беше, имаше и хора с палатки.Къмпингът беше точно до морето. Имаше невероятна дискотека под открито небе и мокра зелена трева след дъжд - това беше абитуриенската ми вечер -уникален летен спомен от 2002г. Венеция е невероятен град на култура, история, изкуство, а и като морски курорт/като нашия Несебър или Созопол/. Каналите са невероятни. Верона и Падуа са също невероятни градове-много са романтични, особено вечер към полунощ. Има един много готин лунапарк до езерото Гарда на който бях,нещо средно между Дисниленд в Париж и нашият София ленд. Невероятен адреналин имаше там. Радвам се че по такъв добър алтернативен начин си изкарах абитуриентският си празник. Миналата година пък като абсолвент бях на Солун на екскурзия, но само за един ден.
София 70:
Интересна тема . Аз бях абитуриент през 1991 г и просто не отидох на бала . Всичкото двуличие така ме беше отвратило , че реших да си спестя още няколко часа лицемерие .
На другия ден с мой съученик и адаш , който също не харесваше двуличието отидохме на ресторант , пийнахме по бира , хапнахме и кой от където е .
emo:
За мен балът беше една досада. Хич не исках и да ходя. Много не се имах с класа си, особено като наближи моментът на завършването.
А и след бала ми предстоеше:
стаж 7 дни, дописване на дипломна работа, подготовка за държавен изпит и най-вече яко учене за кандидатстудентски изпит. Е след всичко това, повярвайте ми, изобщо не ми беше до бал. Исках да завърша успешно, да влеза да уча в УНСС(защото само там кандидаствах) и да си осигуря нови приятели там, а не бившите ми съученици.
та все пак отидох де. С пълна досада и нон стоп мрънках. Пред училището ми (ФСГ) снимаха нон стоп, дори ме бяха заснели да псувам навалицата(а аз изобщо не псувам, това е бил невиждан прецедент). После в Принцес беше яко тъпо, обаче яденето беше страхотно - след като си изядох порцията, погнах и на съучениците. Към 1 часа се прибрах у нас и в 9 станах да уча.
Придвижвах се с кола Форд Сиера, въпреки че добри познати ми предлагаха да ме карат с ултрамодерен джип. Моята мечта беше да отида със 1707 или още по-добре със 711. Тогава все пак (1998 г) не бяха минавали никакви ремонти и бяха най-добрите автобуси и да задръстя всичко пред училището.
NiGhtPiSH:
А стига бе Емо, аз също аналогично на теб хич не искам да си ходя на бала при това като знам каква ще е селения със НФСГ-ейци не ми се мисли...
tiristor:
Моят бал мина като цяло добре, макар че имаше още много какво да желая. С 90% от класа си не се разбирах, изключение правят трима, с които и до ден днешен сме добри приятели. Но най-много ме издразни високата цена на всичко около това събитие - костюмът ми беше с триста зора смъкнат до 180 лв, обувки 70 лв, риза 35, вратовръзка още 20, куверт за Шератон + Чалгария (Син Сити) + лични разходи на място -общо 250 лв, отделно бензинът изразходван в изпращането и мотаенето (тогава си отидох с Вектрата, беше сравнително новичка и запазена :P ), абе сигурно едно 500 лв са отишли... За същата сума щях да остана 1 седмица на морето в приличен хотел с приятелите си, да го запомним, да го отпразнуваме, и да си изкараме купона като бели хора.
Най-интересното е, че вече трета година поред поемам ангажимент да съм нечии шофьор на въпросното мероприятие, но айде, тази година може - щом абитуриентката е не лошо изглеждаща девойка ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version