Транспортът по света и у нас > Републиканска пътна мрежа

Магистралите в България - обща тема

<< < (145/145)

IKAR:
Обаче този през Микрево и Сливница на север те стоварва точно пред прословутата пешеходна пътека в центъра на Кресна, пред сградата на общината и за да се включиш в посока София хем трябва по някакъв начин да влезеш в колоната, с ляв завой, хем да пуснеш и пешеходците. Отделно между Кресна и разклона за Стара Кресна алтернатива няма.

IKAR:
Мога да потвърдя от първа ръка - кошмарът наистина е ужасяващ и то не само през уикендите, а през цялата седмица. В четвъртък майка ми е довела внучката (дъщеря ми) на село. Рейсът за Сандански и Петрич сутринта в 10.30 е успял да се добере до Сандански едва към три следобед. Вчера (събота) брат ми и жена му са докарали новата кола на баща ми (Дачия Сандеро, понеже Мерцедесът е изгнил отвсякъде и съответно вече за нищо не става) - същата работа. Затова днес са се прибрали обратно в София с влака.....Баща ми през седмицата ще ходи на София за лекарства - вече е възрастен и не смее да кара надълго - също ще е с влака.

RADOCVET:
Днес минах през Микрево и Сливница. Никакъв проблем нямаше с левия завой. Задръстено е и от двете страни те пускат без проблем, а като има пешеходец даже не трябва и да те пускат. Иначе колоната откъм Благоевград беше около километър. Въпреки неделния ден на Кулата имаше повече задръстване към Гърция.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version