Други видове транспорт > Междуградски автобуси
Air Kona
(1/1)
Repcho:
Подписа на "конекто" ми напомни да запитам-какво става с тази компания, имат ли план з развитие, ще сменят ли Травего-то, ще си дострояват ли сградата до летището. Още ли возят до Линц
difian:
--- Quote from: Repcho ---Подписа на "конекто" ми напомни да запитам-какво става с тази компания, имат ли план з развитие, ще сменят ли Травего-то, ще си дострояват ли сградата до летището. Още ли возят до Линц
--- End quote ---
Съществуват си и обслужват трите си линии-Виена,Инсбрук и Флоренция.Никога не са имали Травего.Имат само Туризмо, но не LHD, а RHD- по-високият вариант.Имат и от по-стария модел 0350, който също е висока изработка.Тази сграда не са я пипали скоро май няма да я завършват.Автобусите на НAS до Истанбул имат надпис Air Kona.Аз затова преди време си мислех, че това е по-скоро някакво транспортно обединение като Eurolines.
Repcho:
опс, извинявам се за Травего-то, разбира се че Туризмо имат, имаха и 1 старичка Сетра и едно по малко автобусче
MadShofer:
"сградата" до летището им е гаража - там няма да строят нищо, нямат кяр да дострояват изоставен строеж, защото основите са заминали и трябва всичко отначало
Navigation
[0] Message Index
Go to full version