Други видове транспорт > Междуградски автобуси

Междуградски автобусни линии

<< < (48/48)

poly911:

--- Quote from: IKAR on 15.05.2025, 02:33:49 ---... На Стара Загора - двуетажен берлински МАН с хартиена табела "Казанлък - Мъглиж - Арсенал".

--- End quote ---
А ако е бил на цвят като нашите софийски 26хх значи е на Дрита

Ivo:

--- Quote from: IKAR on 15.05.2025, 02:33:49 --- Вчера се влачех девет дена път с камили от Сливен до София с Травего на Глобус - със сигурност старо, защото телевизорът му беше с объл кинескоп. Знам, че сте фенове на Мерцедес, но конкретно на този седалките му бяха ужасно твърди и неудобни - буквално като гипс. Отделно, че бая друсаше...На отиване Сетрата на Дорис беше къде-къде по-добре. Те имат и двуетажна Сетра - видях я на Централна автогара. На Стара Загора - двуетажен берлински МАН с хартиена табела "Казанлък - Мъглиж - Арсенал".

--- End quote ---
Да беше хванал влака, щеше да се повозиш на немските вагони, къде по-удобно.

IKAR:
И на тях се возих, Иво, от Сливен до Бургас и обратно. Коконата искаше непременно да я заведа в боклукчарника Джъмбо, гръмнаха 200 лева за абсолютни боклуци...За София влакът не ми вършеше работа в случая - пристига късно, щях да си изпусна връзката.За двуетажния МАН - да, жълт беше.

poly911:

--- Quote from: IKAR on 15.05.2025, 14:11:16 ---И на тях се возих, Иво, от Сливен до Бургас и обратно. Коконата искаше непременно да я заведа в боклукчарника Джъмбо, гръмнаха 200 лева за абсолютни боклуци...За София влакът не ми вършеше работа в случая - пристига късно, щях да си изпусна връзката.За двуетажния МАН - да, жълт беше.

--- End quote ---

Икар  за Джъмбо си прав,аз влизам в TEDI и там е къде къде по евтино

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version