Подвижен състав > Автобуси

CityLAZ A183D1 (5032)

(1/32) > >>

бушона:
Инв. номер                                      ДК Номер                                  VIN номер                       Брак, год.

5032                                           CА 0577 КC                         Y8A.A183N1600001V1                2014

Е приятели, тук предлагам да коментираме новият нископодов автобус на Еридатранс.Ако има такава тема съжалявам ако искат модовете да трият.На мен лично автобусът ми харесва, не заради друго, а защото 80% от дизайна е взет от Цитаро.Не знам кога ще излезе на линия и дали вече е излязъл, но ще дебна да се повозя.Е - кажете си мнението и вие.

difian:

--- Quote from: бушона ---Е приятели, тук предлагам да коментираме новият нископодов автобус на Еридатранс.Ако има такава тема съжалявам ако искат модовете да трият.На мен лично автобусът ми харесва, не заради друго, а защото 80% от дизайна е взет от Цитаро.Не знам кога ще излезе на линия и дали вече е излязъл, но ще дебна да се повозя.Е - кажете си мнението и вие.
--- End quote ---
Двигател, дизайн, шаси... всичко е взето от Ман.

Ikarus:
Мен въобще не ми харесвса но все пак е нов

Dimitar Dragnev:
Излезе по 73 (видях го миналия понеделник).

emo:
Много красив автобус. Надявам се и да вози добре. Преди година един приятел ми пращаше такъв модел и ми казваше, че много ще го харесам. Сега забравих каква му е цената, но е много добро решение, поне откъм дизайн.И браво на Еридантранс отново - купуват супер луксозен автобус, без да вдигат никакъв шум. Защо ли и собствениците на 72 не купят нещо такова

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version