Подвижен състав > Автобуси
BMC Procity CNG (1401-1428, 2500-2519, 3400-3411, 7041-7171 нечетни)
Ivo:
Добре изглеждат. И климатик имат нали? Отпред където са символите няма символ за климатик със снежинка.
wiNt:
То и на останалите (Ютонг и МАН) не знам да има. Там се обозначава само, че е нископодов. Би трябвало да имат.
Iskar:
Возилата са в АП "Малашевци", където ще преминат необходимите процедури преди пускане на линия. Още не са оборудвани с GPS системите на "Мусат" и "Инфо системс", чакат да преминат и първоначален преглед пред ИА "АА"(ДАИ). На пръв поглед са изпипани добре, но ще ги видим на линия как ще се представят. Имат климатик в салона и електронни LED матрични табели на турската фирма SANEL.
coast96:
Всичко хубаво , ама дръжките в салона хич не ми харесват. :help:
AGENT 006:
Пластмасовите висящи дръжки стоят някак странно, на по-ниско ниво в сравнение с цялостния вид на интериора. Друг проблем е че трябва да бъдат фиксирани, за да не се местят при промяна на натиска вследствие на центробежните сили. Доколкото виждам седалките са по-големи, в сравнение с познатите ни миниатюрки и са на по-прилични отстояния. Единственото, което не ми харесва е „умната“ инициатива „СТОП“ бутоните да се обозначат като бутони за отваряне на вратите. Доколкото виждам отвън бутони за отваряне няма. Има само бутон за сигнализиране за колички. По тази логика не би трябвало да има бутони и отвътре, освен че всички бутони са обозначени като „СТОП“ бутони и не би трябвало да има двуумене относно това. Като интериор и визия са прилични, другото ще се види в реални условия, макар че както и преди с 30 и 90, така и сега едва ли ще има някаква особена информация относно поддръжката им, но дано поне във видимия аспект се представят добре.
Известно ли е с какви двигатели са?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version