Други видове транспорт > Междуградски автобуси
Етап-Адресс и Груп Плюс
Deian:
М**** и*!!!
Как да не мрази човек тази ***** фирма! Те диктуват цените и правят каквото си искат. Притискат другите превозвачи, макар и по-малки, но в пъти по-добри като качество на услугата и грижа към клиента! От днес ПОРЕДНОТО им увеличение е факт! И както се досещате, за пореден път те са пионерите в новите цени! Дано останат без пукнат клиент.
Как ви се вижда София - Варна за 27 лв? Двупосочен 50 лв? Голяма отстъпка за двупосочния.
А София - Русе 21 лв? Прекрасно, нали? 40 лв двупосочен - отстъпка от левче. Дебили!
София - Бургас вече е 24 лв, вместо 20. И 44 лв двупосочен... красота.
Никой ли не контролира тези фирмички? От какво е породено увеличението, а? Да не би бензинът да е станал 4 лв?
Съжалявам за острият тон, но съм повече от възмутен!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
04.12.2007
"ЕТАП-АДРЕСС" АД и "ГРУП ПЛЮС" ООД Ви честитят коледните и новогодишните празници!!!
НОВИ ЦЕНИ НА АВТОБУСНИТЕ БИЛЕТИ
10.12.2007
От 11.12.2007 г. "ЕТАП-АДРЕСС" АД и "ГРУП ПЛЮС" ООД имат нов ценоразпис на автобусните билети.
Да са ни весели празниците!
ozzy:
Е то е нормално, София-Пловдив рейсът вече от месец е 12 кинта, така че какво искаш? И се возиш на стари Неоплани и Мерцедеси.
В крайна сметка, ако не ти харесват Груп Плюс и Етап, има Биомет, Калея, Карат С и други. Има БДЖ, има и самолети до Варна и Бургас.
Лично аз оплаквания от Етап и най-вече от Груп Плюс нямам Имат нови хубави Темси,удобни са, карат бързо...
Deian:
Не си прав, Етап и Ивкони карат най-бавно от всички автобусни фирми в БГ. Не знам по чие нареждане, но е факт. Но не говорим за това. А евтините им Темзи... не влагаш нищо, а после дереш кожата на потребителя. Нали се сещаш, че до Бургас аз с колата мога да ида за 24 кинта... А ако сме 5-ма?
ozzy:
--- Quote from: Deian ---Не си прав, Етап и Ивкони карат най-бавно от всички автобусни фирми в БГ. Не знам по чие нареждане, но е факт. Но не говорим за това. А евтините им Темзи... не влагаш нищо, а после дереш кожата на потребителя. Нали се сещаш, че до Бургас аз с колата мога да ида за 24 кинта... А ако сме 5-ма?
--- End quote ---
Ако е на метан, може и да успееш за 24 кинта. Иначе не виждам как. Също така не разбирам какво не харесваш на Темзите.
Repcho:
ако с бензинова кола стигнеш до морето за 24 кинта, имаш още 24 за навръщане от мене
А това кой кара бавно са детски истории-всеки си кара както иска, возил съм се на Груп-1ия шофьор караше плашещо бързо, 2ия не повече от 60
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version