Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pesho1991

Pages: [1] 2 3 ... 35
1
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 16.06.2021, 08:33:48 »
Гледаме много добра разработка на ДС, ох пардон ГЕРБ. След като им отнеха достъпа до службите и смениха техните лакеи остана да разчитат на партийния актив. По типично ченгеджийски маниер(като от школата в Симеоново и допълнителното обучение на ДС) са лепнали един оперативен да следи хора представляващи "интерес".  Ама май тези са им спретнали номер, за да ги изложат хубаво. Както се казва контра разработка. Според мен това може да е било подготвено, защото със сигурност са знаели че Делянчо е оперативния за Узунов, та като са го видели са им спретнали тази инсинуация. Иначе напълно възможно е да са подвели Томова, за да я дискредитират, все пак толкова щети им нанесе.

2
Даваш ли си сметка, че 2024 малките шкоди ще са на 14 години? В западните държави точно тогава почват да си подменят съставите. Мановете съм сигурен, че без особени проблеми ще го избутат до и 30та, а новите 2019 ще са до и 35та. Ти стой и гледай, ако искаш хОди пеша, докато аз се возя на хубав Ман.

3
Трамваи / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4195)
« on: 12.06.2021, 16:33:24 »
На потребителя emo не са спирани правата за писане от 2012 година.
Имам предвид без да бъде наказван ако влезе в пререкания. Иначе бях питал преди време какво става с човека. Аз го предлагам това с не поставянето  на наказания, защото знам, че има възможност да се влезе в големи пререкания. Но пък сега сме на тъмно и само задочно се плюем.

4
Трамваи / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4195)
« on: 12.06.2021, 09:12:39 »
Може би не може само 2ри да го пуска? Имат си някакви съображения, които ние сме некомпетентни да разберем. Ако хвърлите поглед във фб страницата пак са ни подпукали. Иначе нямало дупчене на покрива за тези високоговорители.
Отделно, липсва ми Емо Шиваров, поне да се появи да обяснява какво се случва при техниците, че сега имаме едно задочно плюене. Те ни плюят във фб, ние във форума тях, та Емо да се връща и да ги разяснява, ама без да му се отнемат права ако може, че да гледаме драма

5
Крайно време е във форума да има възможност и за ха ха реакция😂😂😂. Иначе в нашето пикливо метро(с извинение) ако се объркате си вземайте един придружител и да ви развежда. Това не е лондонското или московското метро с по над 10 линии, където на места се пресичат по 3-4 линии и от единия перон е линия 5(образно казано) от другия 6, а на долния етаж 3. При нас, ако броим разклона за летището до Обеля за друга линия спрямо това до Витоша, са 4 линии, като 3 от тях са една и съща. Моля ви, по-сериозно. Схемите във влаковете показват достатъчно добре, че влаковете си продължават от летището до Витоша, поне за мен. Иначе това е леко безумие, а можеше да сложат с бледо синьо няколко станции от М2, но така са го направили и чичо Стоян е врътнал с тях едни парички. Ако някой иска да му се лансира на Братоев и следващият път(след няколко години) може той/тя да прави табелките.

6
Трамваи / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4195)
« on: 11.06.2021, 13:18:38 »
Не искам да им ставам защитник на табелкаджиите, защото се оляха с гласовото вътре в тролеите, а за маските да не говорим. Та идеята е на високоговорителите да разбереш, че трамвай 22 е дошъл, все пак всички знаем как се правят двойни, тройни и тн спирки, особено в час пик. Та това е ок. Тези трамваи си го имаха това,но непосредствено до ватмана и предизвикваше дискомфорт та сега е на покрива. За разрешение предполагам имат, но дори и да не е от депото са покровителствани от доктор и там всичките му величия Кръстев, зам. кмета.

7
Трамваи / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4195)
« on: 10.06.2021, 21:45:45 »
Вътре си работи гласовото. Това е само да съобщава на къде ходи (автостанция изток или красна)

8
Трамваи / Re: ČKD Tatra T6А5 (4140-4195)
« on: 10.06.2021, 08:38:57 »
На Хладилника и мъртвец може да събуди това гласово. Аз лично съм си изкарвал акъла. Последно бях ходил преди половин година там, ама очевидно нищо не е пипнато. Иначе мегафоните, доколкото пише в страницата на ибис са от динозаврите, а не от дюваг. Предполагам, че и те имат подобни, та и от тях може да се взима, ама те май са нарязани преди доста време.

9
И аз миналата седмица се возих на 280 и се качиха контроли и като подадох нова карта, жената която проверяваше издаде една голяма въздишка, остави чантата си до мен на седалката и почна да рови. И наистина извади един грамаден апарат, който по същество показва същото като старите, но е много по-голям :D. Много е интересно, че старите апарати проверяват и най-старите жълти карти(моята беше такъв ветеран), но не могат да проверят новите. Предполагам е нещо заради системата, но да носят по 2-3 апарата. Не ми се мисли в метрото какво ще бъде, където си носят вече по 2 апаратура и ако трябва и тази тухла да помъкнат :help:...

10
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 08.06.2021, 13:01:29 »
Айде освен където и да е било, подхванаха и любимата юрдечка на София по обвинения за кражба. 3ма министри и един кмет били разследвани от Олаф за кражба по време на ремонт на ларгото, като искат да бъдат върнати на Европа 9 милиона лева (от проект 17 милиона). Ще видим какво ще изскочи още до 11ти Юли.

11
Ще се опитаме да разгледаме въпросът с оптимизацията на тролейбусните маршрути през дейността на работната група в СОС за подобряване на градския транспорт.
Какви идеи имате? Нещо радикално или просто подобряване на разписанията?

12
Ако влака застане като хората, няма врати зад колоните на просторите. Може да се види на някоя по-широка станция, ако на някой му е интересно да го докаже за себе си. Иначе сегашната поръчка ако не бъркам беше за 10 станции, така че толкова ще се направят. Всички няма да са със сигурност, явно слагат основно на по-старите с островен перон. Дано не окепазят НДК и Европейски съюз с тия въженца.
Говори се че подготвяли процедура да изтропат навсякъде такива съоръжения. Така че ще бъде забавно.
От цялата тази работа с колко секунди се намали времето на заход на съставите?
Аз се чудя дали не се забави, но това е друг въпрос. Истината е, че пренебрежително малка е разликата спрямо преди.

13
Да, това ще бъде. Разправят, че по повечето станции ще набутат предпазните врати(простори). Така че от тези започват, но ще има и другаде. Оказа се, че това е една доста добра схемичка за едни пари. Така че очаквайте навсякъде да стане мазало като на стадиона и Опълченска.

14
Предполагам не са бавни, но нали се носят слухове за това, че са зле с ремарке. Аз затова и предложих да са само моторни, а ако са единични предполагам също са добре?

15
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 21.05.2021, 12:42:25 »
Политическият, бандитският и шоу елит на едно място. Айде шоумените ги оправдавам, защото трябва да се прехранват някак, ама другите са просто дъно. И после веждичката се сърдел, че е наричан мутра. Та то цяла България знае, че е главен мултак на републиката, единственият друг известен бандит е шефът му БМБ, който пък е сикаджия. Но да обидени сме, че ни наричат мутри.

16
Актуална информация / Re: Наряди
« on: 21.05.2021, 12:27:11 »
Защо връщат българските? Толкова ли са зле краставиците?
И къде ще отидат свободните краставици, по 11?

17
От доста време не съм виждал Емо Шиваров. Какво става с него? Да не би да се в наложен отпуск заради разпрата с табелките?

18
Топло му е било на водача. Сега ако за това кусурехме.

19
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 18.05.2021, 15:13:42 »
Англичаните никога не са ни харесвали, още от 1915, когато целуваме германския ботуш. Имам една приятелка, която завърши в Англия и още преди години за тях ние бяхме провала на ЕС. Ние и почти всички страни от соц блока ги смятат за второ качество и с приемането им, едва ли не започнал упадъкът на съюза. Англичаните, като говорят за корупция и тромава бюрокрация веднага споменават България. Това за жалост е тъжната истина. Иначе UCL си престижен университет и щом те се подиграват с баце, значе ни смятат, че сме много тъпи, затова че не може да го махнем.

20
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 17.05.2021, 13:50:09 »
Това се нарича мисирлък, а не журналистика. Пак ще се повторя с възможност да се натрапя, но не случайно сме на 112то място в една класация със страни като Гана в комплект. Интервюто беше най-малкото смешно и жалко. Ако беше там доказан престъпник като Харизанов или подобни те щяха да се разлеят пред него, защото е член на една партия. Ще обърнат скоро палачинката всички мисирки, ако служебното докаже поне далаверите с ББР. Е БНР вчера си направиха гавра с Биков, но затова финансирането им за поредна година намалява стремглаво. Това е журналистиката в България, като съгрешиш пред падишаха ще трябва да се откупиш. А бТВ сгрешиха през лятото и миналата пролет, като излъчваха интервюта с Божков. И оттам прякора от падишаха Божков тв. Та след тези грешки трябва изкупление. И ние сега ще го наблюдаваме, като изсипват помия върху служебното правителство.

Pages: [1] 2 3 ... 35