Знам,че този форум е от доста време,а аз съм се регистрирал доста след неговото основаване.И с времето забелязвам доста неща с форума.От една страна много от хората,които пишеха в него вече не го правят и дори не отварят да го погледнат, а от друга само темите за столицата са активни с много хора.Дизайна също плаче за промяна поне според мен.В доста от регионалните теми вече не се пише от никой. Та въпроса ми е има ли шанс в скоро време този форум да се възроди от прахта и да стане както преди?
Първо мисля, че мнението е по-скоро за тук. А предходните тук, за за темата с въпроси към локалната власт или частта с проблемите.
Вън от това, по повод коментираното от Пешо:
Форумът доста се промени от основаването му, като резултатът за мен не е задоволителен.
От място за споделяне на общите хоби-интереси относно градския транспорт, това място почна да се превръща в мерене на кой е по-по-най. Кой прави по-готяни снимки, кой прави по-хубави табели, кой гараж/депо биле по-по-най и всякакви такива глупости, в моите очи. Проявяват се много комплексарски истории и съревнования, които са излишни. Най-силната такава проява беше в Бургаския раздел, без да ми се сърдят...
Много хора прекаляват с личните си мании и пристрастия. Почтват дразнещо да си ги натрапват и да вдигат невероятни скандали, заплахи и прочее. На времето се гонеше за такива неща, а сега сякаш до голяма степен е оставено по течението.
Има доста остро отношение към нови, начинаещи в хобито потребители. Доста хора са забравили от къде са тръгнали и почват да нападат, да се държат арогантно и потърпевшите съжаляват, че са дръзнали да влязат в "обетованата земя". Ама по-спокойно... идват нови хора, нови епохи... затова и като работиш в един момент се пенсионираш и идва нов човек...
В друг момент идва модерирането... Не са единични случаите за прилагане на двоен стандарт от страна на локалната власт. Смесването на личните пристрастия със "служебните" дейности, което е неприятно.
Тези и други факти отказаха стари потребители да се откажат от участието си тук. В същото време нови, както споменах по-рано се отказват много бързо.
Както винаги бих изразил малко по-нестандартна идея. Порати множеството потребители от различни градове, както и пътуващите от София из страната, форумът мисля, че му е време да стане ГТБългария, където София е частен случай, както всеки един град. Може да се създадат идентични раздели на софийските, систематизирани по области.