Имам малко глупав въпрос може би ,но при всяко влизане тук се чудя. Каква е идеята на конкурса снимка на месеца ? Не е ли малко безмислен като се има предвид, че всяка снимка си е уникална по своему и са твърде различни и малко се сравняват ябълки с портокали така. Ако имаше повече участници по-скоро трябваше да се направят различни категории ,които да си имат свой победител ,защото така наистина състезанието е безпредметно и снимките са си хубави по свой си начин и не знам как точно може да се определи коя е по-добрата. Отделно че гледам как почти всеки месец едни и същи хора печелят конкурса и участват в него, тоест това изобщо не е конкурс. Не знам ,ако е просто ,за да си цъкате някакви гласове хубаво , но извън това не виждам никакво друго значение и смисъл на този "конкурс". Дори не става ясно по какви критерии се гласува за една снимка. Какво превозно средство е на нея ли, кой е автор ли, какви превозни средства харесваме ли... Вмятам Ви идеята да се закрие ,пък вече си преценявате ползите от него.
Друго ,което искам да питам е дали тази платформа позволява реакции, различни от палец?
Благодаря!