Наръчник на раздела за снимки
От известно време насам форумът не ми се отваря на служебния компютър, който има по дефолт сетнат VPN с австрийска локация. Нещо правено ли е по сървърите на форума?
Quote from: Kaiser Kar on 08.08.2025, 17:29:34От известно време насам форумът не ми се отваря на служебния компютър, който има по дефолт сетнат VPN с австрийска локация. Нещо правено ли е по сървърите на форума?Ако си прекалил със стоенето във форума по време на работа, може собственикът на компютъра да е взел мерки ...
Quote from: emm_1968 on 08.08.2025, 19:07:44Quote from: Kaiser Kar on 08.08.2025, 17:29:34От известно време насам форумът не ми се отваря на служебния компютър, който има по дефолт сетнат VPN с австрийска локация. Нещо правено ли е по сървърите на форума?Ако си прекалил със стоенето във форума по време на работа, може собственикът на компютъра да е взел мерки ... Служебен и с VPN обикновено означава, че в даден за ползване извън офиса. В много случаи е позволено да се ползва и извън работно време…Нали така едно време се появи снимка на линеен автомобили пред Кауфланд ли да беше, със зеле ли беше натоварен…