Подвижен състав > Тролейбуси

Škoda 26Tr Solaris (1603-1632)

<< < (2/232) > >>

difian:
А работата с Ирисбус ще продължи ли, там вероятно да, след като я има връзката с Кароса?

--- Quote from: emm_1968 on 10.07.2010, 16:43:30 ---Дано да продължат да произвеждат резервни части за този модел ... поне 10 години ...

--- End quote ---
Няма начин да не се случи. Соларис произвеждат по над 1500 превозни средства годишно, а електрооборудването Шкода не го спират също от производство, но явно са решили да го монтират на измислената си родна каросерия на Сор.  :angry:

LG_:
Жалко ще бъде наистина ако Шкода спрат да работят със Соларис, просто защото каросерията е много добра, а и ми е симпатична.
А да попитам защо не одобрявате СОР, какво му е лошото.

difian:
За мен, кофти дизайн, доскоро имаха частично нископодови с някаква измислена гърбица. Сега се подобриха, ама дизайнът им пак е на светлинни години, а и са малък производител, докато Соларис само на Луната още не доставят.
В тази тема сме си говорили по въпроса:http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=1125.0

mlk:
Тролейбусчетата изглеждат много добре, но опасенията ми са, че до 2-3 месеца ще имаме спомени от разни идиотчета, които се возят из ГТ. Добре че е лято и няма много ученици.
За мен остана и въпроса за избора на линни, но предвид избраното депо, май нещата са повече от ясни.

LachKo:
Току що видях един по Цариградско! :bb: Само че не можах да видя дали беше по линия или просто си правеше упражнения  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version