Всъщност най-гадното в случая е, че мозъците не са направили възможност да си зуумнеш страницата на телефона и съответно както са ми по-дебели пръстите е изключително трудно да си нацеля номера на превозното средство. (говоря за разписанията)
А що се отнася до коронавируса: вчера прекарах целия ден в две софийски болници с болен човек. Видях и чух доста "бисери".
Например думи на лекар от спешен кабинет: "Каквото и да имаш, ако имаш коронавирус първо те лекуват от коронавирус".
На тая логика няма как да няма много смътни случаи "с коронавирус" особено при инсулт и инфаркт щото е ясно, че докато те лекуват от заболяване, което не могат да лекуват ще си умреш от туй дето може да се лекува.
Видях и т.нар. информирано съгласие, че те уведомяват, че можеш покрай болницата им да лепнеш коронавирус.
Много странна логика! Ще се пазя като луд от коронавирус, обаче като ида при лекар ще се съглася, че може да ми го лепнат.
То на тая логика ще искат и подобен документ в метрото, автобуса, магазина.
Видях и други бисери на медицината - от сорта на:
"Ама вие, защо сте тука в приемния кабинет - ей ги там 2-ма положителни". И после след 1 час: "Айде идвайте тука да видим какво ще ви правим".
Едит:
Днес Борисов (!!??!!) обяви,че намалявал (???!!) карантината на 10 дни.
Някой няма ли усещането, че се намира в лудница?! Правителството прави на обратното при хиляди заразени за седмица на това, което е правило при стотина.
Освен това ме мъчи една мисла

Тази инфекция е минала според статистиката през няколко десетки хиляди души.
Добре тогава - къде са тези т.нар.свободни граждани с антитела дето не се нуждаят от никаква защита щото си я носят? Или и те трябва да са с маска? Що? Как? Каква е логиката?
Защо не бачкат такъв вит хора в отделенията за Ковид?
Що трябва да има някакви в скафандри като може да има някакви с антитела?