Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Някои ICE на DB също имат няколко купета, аз съм пътувал в такова,беше много готино. Но ако в купето им повече от 3 души освен мен, предпочитам салонните вагони.
2
Разни / Re: Кварталите на София
« Last post by Ivo on Today at 16:39:15 »
Истината е, че е ужасно да се живее в голям град по принцип, но е още по-ужасно да нямаш какво да ядеш каквото в България предлага малкия град.
Трябва някакъв баланс - но е трудна работа.
Ей го сутринта прекарах 50 минути в 67 за курс, който трябва да е 20-25 минути. Ако живееше в центъра ще дъвчеш въздуха понякога. Също на места има супер грозни гледки.
Перник не е алтернатива и според мен.
Аз пък мисля че най удобно е да се живее в голям град, по възможност по централна локация на голям булевард и до метростанция. Имаш всякакви удобства може да минеш без  автомобил, изобщо не ти пука за трафика. Имаш всякакви магазини и услуги около теб. Неслучайно примерно апартамент на Орлов мост или на Данаил Николаев е по скъп, отколкото в предградията.

Също в голям град има и много повече движение и активност, място за разходка.  Много от нещата може да се вършат с ходене пеш.

Олег, примерно какво му е удобното дето си купил тая къща в Симеоново че да седиш 50 Мин. в задръстване ли? За това удобство ли си налял един чувал с пари? За тия пари щеше да вземеш апартамент в центъра, или широк център ама ти си знаеш, лично според мен е много по удобно.
4
Автобуси / Re: MAN SL/SD200
« Last post by AGENT 006 on Today at 16:02:12 »
Вчера получих снимка от мой познат шофьор от плаца в „Дружба“, на която се виждаше изведен отвън, явно за това са го приготвяли. Хубаво е все пак, че са могли да го изтеглят, защото можеше да е пред разпад като 1813.
5
Автобуси / Re: MAN SL/SD200
« Last post by Sofia on Today at 15:55:19 »
Току-що двуетажният МАН мина през Хаджи Димитър, теглен от аварийна, посока Малашевци.
6
Тм-2042/10
Тм-3416/11 отново
7
Разни / Re: Кварталите на София
« Last post by fafan on Today at 14:38:48 »
И на кого ще спрат изгледа към Витоша? На ДАНС се сещам и на УБО.

И ДАНС и УБО са хора, искат южни прозорци с изглед към Витоша. Мен ми е интересно как са взели разрешително за строеж на толкова висока сграда толкова близо до ДАНС, няма ли изискване за големи отстояния от сгради на службите?

Второто в статията обаче е вярно, трафикът по бул. Черни връх съвсем ще колабира с един такъв огромен жилищен комплекс на това място.
8
Варна / Re: Ченсфилд
« Last post by Mammoth on Today at 14:13:03 »
На този последно съм се возил преди 6-7 години когато работех на Златни пясъци, беше много хубав и го караше Стойчо бързия. Последно го видях в ДАП-а.
9
Това е известн факт, който е коментиран във форума, далеч преди кой да е дядо да се пръкне тук.
10
Не с тях пуснаха моста. Явно са били предвидени за трамвайните релси.
Е нали дядо ви Марин това твърдеше едно време, че този мост е част от големия проект за нормално междурелсие сред трамваите и ако се смята, че в Младост 3 в полето са били положени релсите изцяло, то тук на този мост са били сложени само основи, в този случай тези планки.
Pages: [1] 2 3 ... 10