Откровено не съм съгласен с теб. Вчера между 17:30 и 19 часа видях, че спирките по Цариградско шосе, около ректората и в два от кварталите си работят съвсем изрядно. Показваха информация и тя беше коректна. На сайта на ЦГМ също
Вярно е, че съм допуснал пропуск като не съм отбелязал датата за която говоря. но пък всяка публикация в този форум си има дата и точен час и човек може да се ориентира.
Специално за теб - точните времеви параметри:
04 септември (сряда) - следобеда таблата забиват и информацията на тях замръзва към момента на настъпване на техническия проблем. Можеше да разберем и точния час на проблема, тъй като часовниците на таблата също бяха замръзнали - 15:36 часа. На пръв поглед изглеждаше, че таблата работят защото бягащият текст си вървеше. но беше се повтаряше едно и също нещо - данните за линията, която се е показвала на съответното таблото към момента на повредата. До края на деня видях тази ситуация на над 30 табла в различни части на града, което говореше за някакъв системен проблем.
05 септември (четвъртък) - сутринта проблемът още не беше отстранен. все още часовниците показваха 15:36, а бягащият текст показваше замръзнала във времето информация. Това го видях на над 10 табла. като последното да е било някъде малко преди обяд.
05 септември (четвъртък) - следобед и вечерта /ти говориш за това време/ и аз установих, че таблата вече работеха. Работеха доколкото това е възможно спрямо индивидуалните проблеми на много табла - като например секторът за минутите да не свети, което прави съответното табло безполезно.
Може да предположим, че продължителността на проблема със забиването е била около 20 часа.
В 21:00 отново бяха забили.
И остава въпросът -
какво се случва с частната поддръжка на таблата, за което са дадени 1 милион лева???