Author Topic: Спирките на МГТ  (Read 561536 times)

Offline Whatnow14

• Маниак
    • View Profile
Re: Спирките на МГТ
« Reply #2800 on: 06.09.2024, 23:29:49 »
В 21:00 отново бяха забили.

Offline petur1111

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #2801 on: 07.09.2024, 14:27:26 »
Откровено не съм съгласен с теб. Вчера между 17:30 и 19 часа видях, че спирките по Цариградско шосе, около ректората и в два от кварталите си работят съвсем изрядно. Показваха информация и тя беше коректна. На сайта на ЦГМ също
Вярно е, че съм допуснал пропуск като не съм отбелязал датата за която говоря. но пък всяка публикация в този форум си има дата и точен час и човек може да се ориентира.

Специално за теб - точните времеви параметри:

04 септември (сряда) - следобеда таблата забиват и информацията на тях замръзва към момента на настъпване на техническия проблем. Можеше да разберем и точния час на проблема, тъй като часовниците на таблата също бяха замръзнали - 15:36 часа. На пръв поглед изглеждаше, че таблата работят защото бягащият текст си вървеше. но беше се повтаряше едно и също нещо - данните за линията, която се е показвала на съответното таблото към момента на повредата. До края на деня видях тази ситуация на над 30 табла в различни части на града, което говореше за някакъв системен проблем.

05 септември (четвъртък) - сутринта проблемът още не беше отстранен. все още часовниците показваха 15:36, а бягащият текст показваше замръзнала във времето информация. Това го видях на над 10 табла. като последното да е било някъде малко преди обяд.

05 септември (четвъртък) - следобед и вечерта /ти говориш за това време/ и аз установих, че таблата вече работеха. Работеха доколкото това е възможно спрямо индивидуалните проблеми на много табла - като например секторът за минутите да не свети, което прави съответното табло безполезно.

Може да предположим, че продължителността на проблема със забиването е била около 20 часа.

В 21:00 отново бяха забили.
И остава въпросът - какво се случва с частната поддръжка на таблата, за което са дадени 1 милион лева???

Offline radk0_99

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #2802 on: 07.09.2024, 14:51:53 »

Може да предположим, че продължителността на проблема със забиването е била около 20 часа.

И остава въпросът - какво се случва с частната поддръжка на таблата, за което са дадени 1 милион лева???
И частна да е и държавна да е поддръжката винаги може да има технически проблем. Ако мислиш, че има проблем в ЦГМ има сектор Оплаквания и жалби - подаваш сигнал там. Те ще ти отговорят. Тук не сме такава служба. Това е форум на любители на транспорта.

Offline София 100

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #2803 on: 28.10.2024, 09:21:58 »
  За да не разкопавам темата за джебчийките: Днес сутринта в 4182 по линия №22 в посока Красна поляна имаше джебчийка, която седеше на седалката пред мен. Очите и шареха навсякъде, въртеше се като пумпал и правеше странни физиономии. Но другите пътници бързо схванаха идеята и всеки здраво хвана багажа/вещите си. Жената е циганка на възраст около 50 години, дребна на ръст, с дълга боядисана черна коса, тъмно  синьо яке от изкуствена материя, сини дънки с бродирани сърчица. Носи черна молитвена броеница на врата си. Пазете се !
« Last Edit: 28.10.2024, 09:24:13 by София 100 »
Направеното днес е недостатъчно за утре.

Offline Niko.G

• Маниак
    • View Profile
« Reply #2804 on: 30.10.2024, 12:34:01 »
Благодарим за инфото, ще се пазим. Като цяло в 20, 21 и особено 22 вниманието ми е на по-високата степен.
SUMC - Desordem e Regresso.