2908 2108 по 7 – Напълни ми душата тоя Икарус!!!! Караше го един шофьор, който не знам дали му е титуляр (титулярът му стоеше на първите седалки и говореше с него), от моста на Захарна фабрика до крайната в Люлин-3 такъв ряз му даде, че тролеят удари 70-75 км/ч., ако щете ми вярвайте. Това говори, че ВКМ по трасето е в отлично състояние! Отзад не се усещаше почти никаква вибрация от високата скорост, както са повечето Икаруси вече, допреди 3 дни и при него след 35 км/ч. започваха отвратителни вибрации, при второто качване беше ремонтиран, но пак вибрираше, днес вече беше сведено почти до нула.
2617 по 7 – като интериор е къде по-добре от 2108, вибрации в движение при него няма и също може да развие прилична скорост.
2106 по 7 – това ще е Икарусът с най-запазен и почти непокътнат салон, не видях нито една обелена тръба или драскана седалка, ръжда също не видях, освен това също не вибрира в движение.
2723 по 7 от миналата седмица – за съжаление това вече не е Икарусът, който помня от декември 2014 год. Вратите за почнали сериозно да ръждясват отдолу, около тях е избила много ръжда, около прозорците също е започнала да избива, боята на тръбите е излющена почти нацяло в средата – т.е. там, където най-често се хваща, а на тавана са закрепяни допълнителни парчета фазер. Вибрира сериозно при скорост над 40-45 км/ч.