Не знам къде да го напиша, може би тук му е мястото, а по-вероятно е, да не е тук. Но аз днес съм потресен от апотеоза на човешката глупост, мислех си че няма накъде деградираме, но явно съм сгрешил. Днес пътувайки си към вкъщи, бях в задната част на 716 и обикновено имам навика да гледам назад какво се случва. При което се разминахме с една 12-ка, май 715 или нещо подобно и виждам момиче и момче да пресичат, не на пешеходна пътека, което само по себе си не е чак толкова голям проблем, ако влагат малко акъл в това пресичане, но не. Застанаха между двата коловоза и в последния момент тръгнаха и претичаха пред трамвая, а успоредно на трамвая се движеше автомобил. Преминаха пред трамвая успешно, при което изкочиха пред колата. И автомобила спря рязко и трамвая, доколкото видях,също спря рязко, за щастие всичко се размина без инциденти. Но тези хора не само, че застрашиха собствените си животи, но освен това застрашиха хората в трамвая, заради рязкото спиране и шофьорът на автомобила застрашиха с евентуални съдебни спорове, ако се беше случило нещо. Знам, че темата е за пътници, но това е крайно ярък пример за рядката тъпота на някои български граждани и в тези моменти се замислям, дали тези хора са получили въобще някакво възпитание или са отглеждани в зверилник.